يکشنبه 4 آذر 1403 شمسی /11/24/2024 2:50:58 AM
  • گروه مطلب:| خبر| خودرو| فارسی|
  • کد مطلب:7598
  • زمان انتشار:يکشنبه 4 اسفند 1398-7:55
  • کاربر:

مدیرعامل ساپکو با بیان این که با وجود شرایط تحریم‌های ظالمانه گام‌های بلندی در طراحی موتور و قوای محرکه برداشته شده، از رونمایی گیربکس شش سرعته در اسفندماه و بهره برداری از موتور ای‌اف‌پلاس در نیمه اول سال ۹۹ خبر داد.
موتور ای‌اف‌پلاس سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش اقتصادنامه، عادل پیرمحمدی در اختتامیه یازدهمین همایش موتورهای درونسوز آنچه را در حوزه موتور در کشور اتفاق افتاده است، از افتخارات صنعت برشمرد و افزود: زمانی بود که مشکلات در بخش موتور را مقطعی حل می کردیم اما امروز به دنبال حل ریشه‌ای آنها هستیم. 
وی پروژه ای‌اف‌۷ را از جمله پروژه‌هایی دانست که به‌صورت ریشه‌ای به مسائل موتور پرداخته و خودکفایی در این حوزه را امکان‌پذیر ساخته است و تصریح کرد: امروز به نقطه ای رسیده ایم که مشکلات موتوری خود را به راحتی در مرکز تحقیقات موتور حل می کنیم. موتور ملی و موتور ای‌اف‌۷ از جمله دستاوردهای این مرکز بوده و هم اکنون پروژه های ای اف ۴ و ای اف پلاس در دست تحقیق هستند.
به گزارش روابط عمومی ساپکو، پیرمحمدی نگاه کنونی در گروه صنعتی ایران خودرو را نگاه توسعه محصول عنوان کرد و افزود: امروز ما از تولید محوری فراتر رفته و مقدمات توسعه را در ایران خودرو فراهم آورده ایم. 
وی به بازدید رئیس جمهور از خودروی طراحی شده توسط کارشناسان مرکز تحقیقات ایران خودرو اشاره کرد و گفت: این پروژه حاصل سالها دسترنج مهندسان ایرانی است و سال آینده به تولید انبوه خواهد رسید.
مدیر عامل ساپکو شکوفایی در خودکفایی مواد اولیه را از دیگر دستاوردهای مقابله با تحریم ها دانست و خاطرنشان کرد: امروز پرونده استاندارد مواد اولیه پیچ و مهره ها در کشور بسته شده و در این زمینه خودکفا هستیم. ما دریافته ایم که تولید بدون پشتوانه دانش فنی ماندگار نیست و از این رو به دنبال توسعه محصولات خود هستیم. 
وی با اعلام این که از سال آینده، دو محصول وارد سبد محصولات ایران خودرو خواهد شد، تولید K132 و محصولات مختلف روی این پلتفرم را از جمله برنامه های سال آینده این خودروساز برشمرد.
پیرمحمدی در پایان با اشاره به این که عزم جدی برای همکاری با شرکت ها و مراکز دانشگاهی برای توسعه خودکفایی در کشور وجود دارد، افزود: اگر پروژهای صنعت محور و کاربردی در دانشگاهها تعریف شود، آمادگی همکاری های مشترک با آنها را داریم.
 منبع: ایکوپرس



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین