به گزارش اقتصادنامه، داریوش اسماعیلی امروز در جریان بازدید از معدن طلا در خمین افزود: ۱۰ هزار و ۵۰۰ معدن در کشور وجود دارد که سه هزار فقره از آنها معادن شن و ماسه است.
وی بیان کرد: اقدامات کارشناسی بهمنظور فعالیت دوباره معادن راکد انجام شده و پیش بینی میشود با فعال شدن این کانونهای تولید سهم حوزه معدنی در درآمدزایی و عرصه اقتصادی بهبود یابد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت مشکل مالی را مهمترین علت راکد شدن فعالیت واحدهای معدنی دانست و ادامه داد: قرارداد ۲ جانبه بین سنگ آهن با مجموعه گلگهر و فولادمبارکه و معادن مس با شرکت های صنایع مس منعقد شده تا با خرید از این معادن مشکل مالی آنها کمتر شود.
اسماعیلی گفت: صندوق بیمه فعالیتهای معدنی امسال آغاز بهکار کرده و پیشبینی میشود سرمایه اولیه این صندوق تا ۱۵ هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کند.
وی اظهار داشت: انتظار میرود تا ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت از این صندوق برای کمک به مجموعه معادن امسال پرداخت شود.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: حسابی روی ارزآوری از طریق صادرات مواد خام و معدنی باز نشده بلکه تلاش میشود از طریق صادرات مواد فرآوری شده معدنی برای کشور ارزآوری محقق شود.
اسماعیلی توضیح داد: تصمیم سازان کلان کشور با خامفروشی سنگ معادن مخالف هستند و صادرات اضافه بر تولید چهار هزار تن سنگهای تزئینی کشور مشکلی را برای معدن ایجاد نمی کند.
وی گفت: پیشبینی میشود ارزآوری صادرات در معدن و صنایع معدنی در سال جاری نسبت به پارسال بیشتر باشد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه به استان مرکزی از معدن مس محمدآباد دلیجان، معادن عباس آباد و باقرآباد محلات و معدن طلای خمین بازدید کرد.
دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، حضور در شورای معادن استان و نشست با تشکل ها و فعالان بخش معدن از دیگر برنامه های معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در استان مرکزی است.
منبع: ایرنا
مطالب مرتبط