به گزارش اقتصادنامه، مدیر شعب استان اصفهان افزود: بانک توسعه تعاون استان اصفهان در سال 98 و 5 ماهه اول سال جاری بیش از 10 هزار و 47 میلیارد ریال تسهیلات به تعداد 14 هزار و پانصد اتحادیه ها، تعاونی ها و اعضای تعاونی ها و مشتریان خود در قالب انواع عقود اسلامی پرداخت نموده است. که از این مجموع، پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و فراگیر به مبلغ بیش از هزار و 180 میلیارد ریال و پرداخت تسهیلات تکلیفی به اشتغالزایی به مبلغ 543 میلیون ریال، پرداخت تسهیلات بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 98، هزار و 442 میلیارد ریال ریال و همچنین پرداخت تسهیلات از محل منابع داخلی بانک بیش از 6 هزار 882 میلیارد ریال که از این مبلغ 70 درصد به بخش تعاون اختصاص داده شده.
وی در همین راستا گفت: بانک نسبت به اعطای تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی، منابع داخلی و مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه 96 (اشتغال فراگیر)، تسهیلات قانون حمایت از توسعه اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی (ثبت نام در سامانه کارا)، تسهیلات تکلیفی اشتغالزایی قرض الحسنه بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) و مشاغل خانگی و، تسهیلات خسارت دیدگان سیل و زلزله سال 97، تسهیلات به تولید کنندگان اقلام بهداشتی و تسهیلات تفاهم نامه ای با سایر دستگاهها و شرکت ها در راستای حفظ و ایجاد اشتغال همسو با سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید را دارد.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان اصفهان عنوان کرد: بانک توسعه تعاون در استان اصفهان با 1 مدیریت شعب و 28 شعبه و یک باجه و 214 نفر پرسنل تحصیلکرده و جوان، خدمات خود را به بخش تعاون و سایر بخشهای اقتصادی در قالب انواع خدمات بانکی، انواع تسهیلات، خدمات ضمانت نامه ای، خدمات ارزی و خدمات بانکداری الکترونیکی ارائه می نماید.
وی در ادامه گفت: در 4 ماهه سال جاری تعداد 435 فقره ضمانت نامه بالغ بر 954 میلیارد ریال توسط شعب استان صادر گردیده است که 70 درصد برنامه ابلاغی محقق گردیده است. و همچنین در سال 98 تعداد 940 فقره انواع ضمانت نامه بالغ بر 1880 میلیارد ریال جهت تسهیل مراودات بازرگانی و پیمانکاری به مشتریان خود ارائه نموده است.
عالی محمودی مدیر شعب استان اصفهان اظهار نمود ضریب نفوذ مشتریان الکترونیکی استان به 34 درصد کل مشتریان رسیده و از برنامه های بانک توسعه تعاون استان اصفهان، گسترش پوشش خدمات بانکداری الکترونیک و افزایش ضریب نفوذ مشتریان الکترونیکی می باشد. در حال حاضر تعداد 37 دستگاه ATM و 3850 دستگاه POS به مشتریان گرامی بانک خدمات ارائه می نمایند.
وی با اشاره به شعار سال 1399 و فرمایش مقام معظم رهبری در سال جاری که مزین به نام جهش تولید است به نقش و جایگاه تعاون در تحقق این هدف گفت: بانک توسعه تعاون در راستای حمایت از تولید ملی و مقاوم سازی اقتصاد در برابر بحران های گوناگون و با مدیریت و تعاونی ها به عنوان بنگاههای اقتصادی مردم نهاد که با سرمایه مردمی برای مردم و با مدیریت مردم فعالیت می کنند
وی در همین راستا افزود: بانک توسعه تعاون نقش مهم و موثری در تحقق اهداف اقتصاد خصوصا بخش تعاون دارد و به جهت مزیت های مناسب از جمله مردم نهادترین بخش اقتصاد، سازگاری با عدالت اجتماعی، ایجاد اشتغال ارزان قیمت (پایین بودن حجم سرمایه گذاری مورد نیاز)، انعطاف پذیری بیشتر، تحرک و پویایی، پاسخگویی سریعتر به تحرکات بازار، تنوع و گستردگی فعالیت ها در سطح کشور، بزرگترین شبکه توزیع کالا، شبکه حمل و نقل و … می تواند کمک شایانی به تحقق اهداف تولید ملی و اشتغال داشته باشد.
مطالب مرتبط