به گزارش اقتصادنامه، حسین منصوری در نشست با مسئولان شرکت سرمایه گذاری غدیر، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: ماموریت ایمینو، شناسایی و کمک به توانمندسازی کسب و کارهای نوپای بخش معدن و صنایع معدنی است و تلاش می کند فضایی مناسب برای توسعه استارتاپ های این حوزه فراهم کند.
وی افزود: صاحبان استارتاپ های مستقر در این مرکز، نخبگانی هستند که متفاوت فکر می کنند و مرکز مذکور، شرایطی فراهم کرده است تا آنها بتوانند ایده ها و دغدغه های خود را پرورش دهند و در نهایت، با معرفی به شرکت های علاقه مند به نوآوری، ایده های خود را اجرایی کنند.
مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران با اشاره به برنامه تشکیل شورای عالی سیاستگذاری به ریاست رئیس هیات عامل ایمیدرو در این مرکز گفت: در این شورا، حضور رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری، معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی پیش بینی شده است.
وی افزود: روسای دانشگاه های مطرح کشور، تشکل های معدنی، مدیران عامل شرکت های بزرگ معادن و صنایع معدنی، معاونت های ایمیدرو، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی و مدیر موسسه یونیدرو، از دیگر اعضای پیشنهادی این شورا هستند.
خدمات ایمینو به استارتاپ ها
منصوری با اشاره به حوزه های سرمایه گذاری ایمینو گفت: این حوزه ها شامل فناوری های نوین معدن و صنایع معدنی، مدیریت بازاریابی و فروش، مدیریت باطله و پسماند، کاربردهای نوین مواد معدنی، ساخت محصولات نوین، مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی و نیز مدیریت باطله و پسماند معادن و صنایع معدنی است.
وی ادامه داد: خدمات و امکانات این مرکز برای استارتاپ ها مشتمل بر حمایت نقدی و غیر نقدی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان، بهره مندی از خدمات به مدت ۶ تا ۱۸ ماه، ارائه خدمات مشاوره ای (در حوزه های مدیریت، مالی، حقوقی، کسب و کار ، بازاریابی و غیره)، ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، معرفی شرکای استراتژیک به کسب وکارهای نوپا، برگزاری تورها، دوره ها و کارگاه های آموزشی و غیره است.
آمادگی غدیر برای همکاری با ایمینو
محمد قندیلی، مدیر مرکز نوآوری شرکت سرمایه گذاری غدیر در این نشست گفت: اقدامات انجام گرفته و در حال انجام ایمینو، گامی ارزشمند در راستای تغییر، تحول و ارزش آفرینی بخش معدن و صنایع معدنی کشور خواهد بود. وی افزود: فضای همکاری میان ایمینو و مرکز نوآوری شرکت سرمایه گذاری غدیر، بسیار مناسب است و شرکت سرمایه گذاری غدیر متمایل است از ظرفیت های ایمینو برای توسعه بخش معدن بهره برد.
قندیلی با تاکید بر انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این مرکز با ایمینو براساس موضوعات اجرایی، تصریح کرد: این مرکز نوآوری می تواند در 2 قالب، به توسعه نوآوری در حوزه معدن و صنایع معدنی کمک کند.
وی افزود: نخست، «حمایت از استارتاپ های معرفی شده از سوی ایمینو» و نیز «معرفی استارتاپ های معدنی به ایمینو برای جذب سرمایه گذار» است. همچنین این مرکز مایل به همکاری در حوزه رسانه با ایمینو است.
تعریف پهنه های اکتشافی در 5 استان
نورایی، معاون فنی مهندسی شرکت اکتشاف غدیر با بیان اینکه شرکت سرمایه گذاری غدیر متشکل از 8 هلدینگ و بیش از ۱۳۸ شرکت است، گفت: از جمله این ها، هلدینگ صنعت و معدن است که به صورت عمده در زنجیره آهن و فولاد فعالیت می کند. به طوری که از 8 طرح ایمیدرو، در 3 طرح آن، سرمایه گذاری کرده است.
وی ادامه داد: همچنین این شرکت در طرح احداث 900 هزار تنی آلومینیوم سالکو با مجموعه ایمیدرو مشارکت دارد. این شرکت از سال گذشته در حوزه مس با یکی از شرکت های اقماری شرکت گل گهر وارد فعالیت شده است. نورایی با اشاره به فعالیت های اکتشافی شرکت سرمایه گذاری غدیر تصریح کرد: این شرکت در 5 استان کشور شامل مازندران، آذربایجان غربی، فارس، کرمان و مرکزی، با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها پهنه اکتشافی تعریف کرده است.
وی افزود: در این پهنه ها، محدوده هایی در زمینه مس، سرب و روی، نیکل، آهن و غیره تعریف شده و برای برخی از آنها پروانه اکتشاف صادر شده است.
ایجاد تیم همکاری برای رفع مشکلات استارتاپی
علی اکبر فرجادیان، مدیرعامل شرکت شتاب دهنده سریر در این نشست با بیان اینکه شتاب دهنده ها، بازوی توسعه ای هستند، گفت: به اشتراک گذاشتن «زیرساخت ها»، «مهارت ها و دانش» و «فرصت ها» با استارتاپ ها، جزو برنامه های این شرکت است.
وی ادامه داد: این شرکت به عنوان بازوی نوآوری شرکت سرمایهگذاری غدیر، پل ارتباطی کسبوکارهای نوپا و شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نوآور با این شرکت محسوب میشود و هدف ما، برداشتن مشکلات از یک کسب و کار، هلدینگ، صنعت و در نهایت مشکلات کشور با ایجاد تیم همکاری است و تنها به موضوعات مرتبط با کسب و کار می پردازیم.
مطالب مرتبط