به گزارش اقتصادنامه به نقل از خانه ملت، علیرضا زاکانی گفت: اشراب معارف اسلامی در حوزه قانونگذاری که در ظاهر جمله چند کلمه ای است اما پشت آن یک دنیا حرف قرار دارد.
او افزود: ۴۱ سال طوی قانوگذاری کردیم تا خلاف شرع و قانون اساسی نباشد برای همین قانونگذاری ما امروز می خواهد بر محور دین قانون وضع کند. در این راستا دفتر مرکز پژوهش ها در قم راه اندازی کردیم تا بتوانیم مبتنی بر مساله محوری پویا، نظام مسائل ملی و محلی با رویکرد خاص به ویژه مسائل ملی را منعکس کنیم؛ همچنین باید بخشی از دستور کار حوزههای علمیه و موسسات را درگیر این ماجرا کنیم.
او در پاسخ به این پرسش که مگر انجام این کار بر عهده مرکز تحقیقات اسلامی نیست؟ گفت: مرکز تحقیقات اسلامی تحقیقات بنیادین را انجام میدهد اما چون مرکز پژوهشها در عرصه های مختلف نظام و کشور حضور دارد، راه حلها و پاسخ معتبر در حوزه مسائل از طریق مراکز پژوهشی و حوزه ها ارائه می دهد لذا دفتر قم ادامه کار مرکز پژوهش ها است.
زاکانی تصریح کرد: تاسیس دفتر مرکز پژوهش ها در قم به معنای تاسیس جدید نیست بلکه امکانی است که شرایط تحول بزرگ را ایجاد می کند و شبکه نخبگان حوزوی را درگیر مسائل کشور می کند. دفتر اول قم است و صحبت شده تا دفتر مرکز پژوهش ها در مشهد نیز راه اندازی شود. رویکرد های دوم و سوم که نقطه اتکا و چشم انداز ماست به مکتب امام(ره)، چشم انداز به اقامه قانون اساسی، سیاست های ابلاغی رهبری معظم انقلاب و بیانیه گام دوم بر می گردد لذا این رویکرد های تحولی مبتنی بر فهم مکتب امام و مختصات او در تمامی ساحت و ابعاد زندگی است تا بتوانیم نظرات پایه و کاربردی این حوزه را استخراج کنیم.
مطالب مرتبط