امیر حسن کاکایی در گفتوگو با اقتصادنامه مطرح کرد: در دو سال اخیر فناوریهای پیشرفته جایگاه بسیار قابل توجهی را در توسعه و تحقیق داخلی کشور دارد، اکنون برنامه نویسی در خودروسازی در داخل ایران انجام میشود و سیستم های داخل خودرو در سطح اول تولید، سطح دوم برنامهنویسی و سطح سوم معماری در حال انجام است.
عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت در ادامه از توانمندی ایران خودرو در ایجاد زیرساختهای مطالعاتی خبر داد و گفت: ایران خودرو مزایای زیادی دارد که یکی از آنها توانمندی در توسعه موتور است. در سال های اخیر مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو پیشرفت زیادی داشته و در این حوزه سرآمد است.
وی موتور را پیچیده ترین سیستم خودرو خواند و گفت: موتورهای فعلی در نتیجه تحقیقات و آزمایشات ۲۰ ساله در ایران است، مرکز تحقیقات موتور ایرانخودرو از پتانسیل بسیار ارزشمندی برخوردار است.
به گفته کاکایی ایران خودرو مرکز تحقیقات گیربکس را نیز برای شرکت تولیدی نیرومحرکه در نظر گرفته است.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه سرمایهگذاریها تنها نباید در حوزه تقویت قطعات باشند، اظهار داشت: یکی از مواردی که در تمامی کشورهای دنیا به آن تاکید میشود نگهداری منابع انسانی بعنوان سرمایه های ارزشمند حوزه تحقیق و نوآوری است، باید زیرساختها را به گونه ای مهیا کنیم که نیروی انسانی جذب شده و انگیزه ادامه دادن مسیر را داشته باشد. افرادی که در مرکز تحقیقات موتور مشغول به کار هستند پس از مدتی خواهان زیادی از سایر کشورهای دنیا خواهند داشت.
مطالب مرتبط