به گزارش اقتصادنامه، وی افزود: ارزش همسران شهدا با تحمل سختیهای زندگی، کمتر از خود شهیدان نیست. خدمت به خانواده شهدا مایه عزت و شرف ماست.
وی ابراز امیدواری نمود، برکت خون شهدا، رونق بخش چرخه تولید و توسعه شرکت و کشور باشد.
حجت الاسلام موسی بهاالدینی گفت: هرکس مظلومانه شهید شود، خداوند برای او ولی دمی قرار میدهد و ولیّ دم شهید امام زمان (عج) میباشد.
وی گفت: شهید خبیر جهانگیری در جبهه نقش سقایی داشته و برای برطرف شدن تشنگی همرزمان خود آب تهیه نموده و پس از رساندن آب به آنان، به درجه رفیع شهادت نائل شد.
همسر شهید جهانگیری در این دیدار گفت: شهید جهانگیری پیش از انقلاب به مبارزه با رژیم طاغوت پرداخته و پس از شروع جنگ بهصورت مستمر در بیمارستانها به ارائه خدمت میپرداخت.
وی درباره سجایای اخلاقی شهید گفت: شهید نسبت به مشکلات اطرافیان خود بیتفاوت نبود و همواره غمخوار آنان بود. همچنین یکی دیگر از سجایای اخلاقی شهید تقسیم بخش زیادی از حقوق خود میان نیازمندان بود.
همسر شهید محمود محمودی نیز در این دیدار گفت: شهید محمودی ارتباط نزدیکی با شهید امّتی داشت. وی به دنبال پست و مقام نبود و در تعمیر خودروهای جبهه به صورت جهادی فعالیت مینمود.
وی افزود: شهید روز ۱۵ آذرماه ۱۳۶۵ در روزی که ۵۲ نقطه از اهواز مورد حمله هوایی قرار گرفت، در مسجد انصاری به شهادت رسید.
گفتنی است، دیدار یادشده روز سه شنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۱ در منزل شهیدان خیبر جهانگیری و محمود محمودی از شهدای شرکت فولاد خوزستان انجام شد.
مطالب مرتبط