وی با بیان این که تولید یک میلیون تن کنسانتره در مس سونگون هدف بزرگی است که با توجه به توان شرکت ملی مس دور از دسترس نیست، افزود: برای ایجاد واحد ذوب 400 هزار تنی در سونگون برنامه مشخص داریم و تبدیل کنسانتره به کاتد قدم نخست در ایجاد ارزش افزوده اقتصادی از این محصول با ارزش است.
رستمی ضمن تاکید بر عزم و اراده شرکت مس ایران برای توسعه صنایع پایین دستی جهت بهره مندی کشور و استان از منافع سرشار گفت: تحقق این اهداف منوط به استفاده فناوریهای دانشبنیان، ظرفیت جوانان انقلابی و کار و تلاش جهادی است.
مدیرعامل شرکت ملی مس اظهار داشت: با تلاش و همت جهادی جایگاه مجتمع مس سونگون را ارتقاء میدهیم و امیدواریم در ظرف سه سال آتی، شاهد بهرهبرداری از واحد ذوب، تولید کاتد و صنایع پایین دستی باشیم.
در این دیدارها امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی ضمن ارائه رهنمودهایی، برای دکتر علی رستمی در هدایت شرکت ملی صنایع مس ایران آرزو توفیق روزافزون نمودند.
لازم به ذکر است در این دیدارها جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و «مهدی اهرابی» عضو هیأت مدیره و معاون هماهنگی، «کیارش مهرانی» معاون مالی و اقتصادی «بهروز رحمتی» معاون توسعه و اکتشافات، «مهدی سلمانی» مدیر گروه حراست،«محمدجواد خلیلی» مشاور مدیرعامل و مدیرگروه روابط عمومی و حوزه مدیرعامل، «جهانگیر رضوی» مدیر مجتمع مس سونگون و دیگر مدیران دکتر علی رستمی را همراهی کردند.
مطالب مرتبط