وی با بیان اینکه تأمین لوله برای ۲۲ کیلومتر از پروژه در تعهد کارفرما و برای ۴۱ کیلومتر دیگر بهعهده پیمانکار بود، به مشکلات طبیعی فراروی پروژه اشاره کرد و افزود: با توجه به وقوع بارندگیهای شدید و شرایط توپولوژی منطقه خوزستان که آب در زمین نفوذ نمیکند، در مقاطعی محل اجرای پروژه به باتلاق تبدیل شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران همچنین با بیان اینکه ایفای نقش در عرصه مسئولیت اجتماعی در همه شرایط در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: با توجه به آسیبهای ناشی از بارندگی و سیل خوزستان به اهالی منطقه، با هماهنگی پیمانکار و استانداری در آن مقطع، بخشی از ماشینآلات پروژه برای کمک به سیلزدگان اختصاص یافت تا به مردم گرفتار در سیل یاری برساند.
نوشادی در تشریح دیگر موانع پروژه، به سختی اجرای عملیات در مناطق نفتخیز و تعدد خطوط لوله در آن نواحی اشاره و تصریح کرد: ۱۲ مورد تقاطع با جاده آسفالت و عبور از آن بهصورت کیسینگ (عبور خط انتقال از جاده)، هفت مورد تقاطع با کانال و عبور به شیوه open cut (شکاف جادهای)، دو مورد تقاطع با رودخانه و کانال و عبور بهصورت CCW (عبور خط لوله از رودخانه) از دیگر چالشهای این پروژه بود.
وی ادامه داد: خدا را شاکریم که سرانجام این پروژه در سال ۱۳۹۹ به شبکه گاز کشور متصل شد و با رفع پانچهای اعلامشده و تکمیل بخش passive (انجام فیبر نوری و اتاقهای مخابراتی) مخابراتی در اسفندماه سال ۱۴۰۰، پروژه تحویل قطعی شد تا برطرفکننده کمبود گاز در صنایع پتروشیمی منطقه ماهشهر باشد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران یادآور شد: در کیلومتر ۵۱ این خط لوله نیز بهمنظور تقویت صنایع فولاد و نیروگاه واقع در شهر شادگان، یک انشعاب احداث شد.