وی با اشاره به پیگیری چند ساله مقام معظم رهبری برای عملی شدن جمعآوری گازهای همراه نفت افزود: وزیر نفت نیز به مقام معظم رهبری اطمینان دادند تمامی تلاش خود را برای پیادهسازی فرمایش ایشان انجام میدهند.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری تصریح کرد: بحث پروژههای الانجی یک بحث جدی و سابقهدار در وزارت نفت است و سالهاست آن را پیگیری میکنیم، اما هنوز به نقطه مطلوب و مشخصی نرسیده است، اما امیدواریم بتوانیم صاحب الانجی و فناوری آن شویم.
زیدیفرد با اشاره به آمارهای مطرحشده در سخنرانی مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی خوزستان یادآور شد: آماری که بیان شد نشان داد نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت در اهواز گسترش و توسعه کمّی و کیفی خوبی داشته است.
وی ادامه داد: رویکرد دولت سیزدهم و وزارت نفت در این دولت صادرات خدمات فنی و مهندسی به خارج است و کارگروه آن نیز در وزارت نفت فعال است و آمادگی کامل داریم صادرات خدمات فنی و مهندسی در بهترین حالت و با بالاترین کیفیت را برای همسایهها داشته باشیم.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به تأثیر ورود شرکتهای دانشبنیان و فناور در زمینه ساخت تجهیزات صنعت نفت و داخلیسازی آنها گفت: تاکنون ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان با این شرکتها قرارداد بسته و امضا کردهایم که معادل ۹۵ میلیون دلار است.
زیدیفرد افزود: هماکنون خرید ۲۰۰ قلم کالای نفتی در بحث تجهیزات صنعت نفت از خارج کشور که مشابه داخلی دارند ممنوع است.
بر اساس این گزارش، سیزدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت با حضور ۲۷۰ شرکت از ۱۶ استان کشور از ۱۷ تا ۲۰ بهمن در مجتمع نمایشگاههای بینالمللی اهواز واقع در کیانپارس از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر برقرار است.