به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایرنا، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این مراسم اظهارداشت: مدل جایزه کیفیت جهان اسلام، ساختار مدیریتی است که با بهکارگیری مبانی علمی، تخصصی و دانشی و با تکیه بر اصول و مفاهیم ناب اسلامی و توجه داشتن به ارزش های بنیادین انقلاب اسلامی، منویات امامین انقلاب و اسناد بالادستی و سیستم خود ارزیابی، موجب پیشرفت و بهسازی کیفیت واحدهای تولیدی و خدماتی در جهان اسلام خواهد شد.
وی گقت: این مدل در جلسات کارگروه تخصصی با مشارکت اساتید علمی دانشگاههای کشور و خبرگان و متخصصان حوزه کیفیت دستگاههای اجرایی و متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شده است.
اسلامپناه خاطرنشان کرد: مدل کیفیت جهان اسلام در همان روزهای آغازین حضور بنده در سازمان ملی استاندارد و با کسب اجازه از رئیس جمهوری استارت خورد که بر مبنای سند الگوی اسلامی- ایرانی، بیانیه گام دوم انقلاب و اسناد بالادستی به سبکی کاملاً علمی طراحی شده است.
وی ادامهداد: همچنین استانداردهای بین المللی ایزو ۹۰۰۴، دانش تخصصی نخبگان و اساتید کیفیت که تجربیات موفقی داشتند و همچنین مشترکات فکری جهان اسلام را در راستای تهیه و تدوین این مدل کیفیت به کار گرفتیم.
اسلامپناه گفت: این مدل با ۲هزار و ۵۰۰ نفر- ساعت کار کارشناسی تدوین و در پنجمین کمیته فنی دوره هفدهم جایزه ملی کیفیت ایران مطرح و بررسی شد و پس از اخذ نظرات اعضای کمیته فنی، در ششمین کمیته فنی دوره هفدهم جایزه ملی کیفیت مورد تایید قرار گرفت و در سی و سومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه ملی کیفیت ایران در ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ به تصویب نهایی رسید و به عنوان ملاک اعطای جایزه ملی کیفیت ایران قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: جایزه کیفیت جهان اسلام در هشت طبقه آموزشی، بهداشتی، بخش خصوصی، بخش دولتی و عمومی، تولید، صنایع کوچک، خدمات بخش محصولات دانشبنیان و فناورانه در سه سطح تندیس، تقدیر نامه و گواهی اهتمام به کیفیت دیده شده است.
مطالب مرتبط