در این مأموریت دو روزه، نشستی به میزبانی اداره برنامهریزی و بررسی طرحهای مدیریت اکتشاف در محل کمپ برگزار و چگونگی مراحل برداشت دادههای مغناطیس هوایی، درباره روند اجرا و مشکلات و موانع پروژه بحث و بررسی شد و پس از آن، از هواپیما، ایستگاه زمینی و کارگاه پروژه در فرودگاه عسلویه بازدید بهعمل آمد.
این پروژه بهمنظور پوشش و برداشت دادههای مغناطیس هوایی در استانهای فارس، هرمزگان و بوشهر در محدودهای به وسعت ۸٠ هزار کیلومترمربع، در مدت ١۶ ماه تعریف شده که پیشرفت واقعی آن در زمان بازدید، ۱۳.۷ درصد گزارش شده است.
بنا به گفته کارشناسان ژئوفیزیک ناظر بر طرح، برداشت دادههای مغناطیس هوابرد، با بالگرد و هواپیما انجام میشود که بهدلیل هزینهبر بودن استفاده از بالگرد و سرعت کمتر برداشت دادهها نسبت به هواپیما، برداشت دادههای مغناطیس هوایی از طریق هواپیما انجام میشود.
بر اساس گزارش این مدیریت، پروژه مغاطیس هوایی زاگرس، نخستین تجربه برداشت دادههای مغناطیس هوابرد در سطح شرکت ملی نفت ایران است که همه مراحل برداشت شامل تجهیز هواپیما و برداشت ژئوفیزیکی، پردازش و تفسیر دادهها از سوی شرکتها و کارشناسان داخلی انجام میگیرد.
سابقه برداشت دادههای مغناطیس هوایی در مطالعات اکتشافی و در سطح شرکت ملی نفت ایران به پیش از انقلاب اسلامی بر میگردد و پس از انقلاب نیز تنها دادههای مغناطیس هوایی، در حوضه زمینشناسی دزفول در سال ۲٠٠۲ از سوی یک شرکت خارجی بهوسیله هواپیما برداشت شده است.