وی افزود: ما در بحث شاخص نوآوری باتوجه به فعالیتهای وزارت عتف، ارتقا داشتیم و از رتبه ۱۲۰ در سال ۲۰۱۴ به رتبه ۵۳ در سال ۲۰۲۲ رسیدیم، همچنین در تبدیل علم/ ایده به فناوری و تبدیل فناوری به نوآوری ضعف داریم که امیدوارم با اجرایی شدن قانون جهش تولید دانشبنیان این شاخص نیز رشد داشته باشد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم اظهار کرد: هماکنون ۵۱ پارک علم و فناوری، ۱۱۱ هزار و ۲۵۳ شاغل در شرکتهای فناور، ۲۶۲ مرکز رشد، ۲۶ پردیس فناوری و نوآوری، ۷ هزار و ۷۳۵ شرکت دانشبنیان، 2 هزار و ۱۲۹ شرکت دانشبنیان مستقر در پارکها، ۱۱ هزار و ۹۰۰ واحد فناور و ۹۰۰ شرکت دانشبنیان نوع ۳ در کشور داریم.
خیرالدین با اشاره به طرح گرنت که در آن حمایت از پایاننامههای ارشد و دکترا مطرح است، افزود: در این طرح ۲۰ تا ۹۰ میلیون تومان به هر دانشجو کمک میشود. طرح دستیار فناوری را داشتیم که با استقبال دانشجویان و شرکتها روبهرو شد. در این طرح به دانشجویان حقوق داده میشود و شرکتها هم نیروی کار خودشان را پیدا میکنند.
وی گفت: ما در حال تدوین نظام نوآوری هستیم تا بتوانیم در بهمنماه آن را ارائه کنیم، تعهدهای ما در سال ۱۴۰۲ مشخص شده و در حال تدوین مقررات مربوط به قانون جهش با همکاری معاونت هستیم، این قانون میتواند نقشه راه پارکهای علم و فناوری باشد.