به گزارش اقتصادنامه، علیمردان عظیمی در مراسم امضای تفاهمنامه سهجانبه همکاری ایرانخودرو، ساپکو و بانک تجارت به ارزش ۲۰۰ میلیون یورو، خودروسازی را صنعتی پیشران در کشور توصیف کرد و با اشاره به اهمیت و تاثیر آن در شاخصهای کلان اقتصاد کشور، گفت: در شرایط تحریمهای بینالمللی این صنعت نسبت به سایر صنایع و بخشها شرایط بهتری داشته و توانسته با وجود تنگناهای فراوان به تولید ادامه دهد.
عظیمی تولید بدون اتکا به منابع خارجی، توسعه محصولات و ایجاد اشتغال پایدار را از جمله مزایای صنعت خودرو کشور برشمرد و گفت: حمایتهایی که بانکها و به خصوص بانک تجارت از ایرانخودرو در زمینه تامین نقدینگی میکنند در مسیر تولید و اشتغال به کار گرفته میشود.
وی ادامه داد: برنامههای توسعهای متعددی بهویژه در کاهش مصرف سوخت خودروها و جلوگیری از هدررفت منابع انرژی و کاهش آلایندهها در دست اجراست که تامین نقدینگی میتواند به تحقق هر چه زودتر آن کمک کند.
وی ضمن قدردانی از بانک تجارت، تصریح کرد: تعامل و همدلی میان دستگاهها و نهادهای مختلف کشور برای عبور از مشکلات و موانع ضروری است و دستاورد آن اتحاد در کشور و ایجاد منافع اقتصادی برای مردم خواهد بود.
گفتنی است، تفاهمنامه سه جانبه میان ایرانخودرو، ساپکو و بانک تجارت به منظور انجام حوالههای ارزی و تامین مواد اولیه وارداتی قطعهسازانی که قطعات مورد نیاز ایرانخودرو را تامین میکنند و از طریق بانک تجارت ثبت سفارش میکنند به امضا رسید. طبق این تفاهمنامه، قطعهسازان توسط ساپکو به بانک تجارت معرفی و حواله ارزی آنان با ضمانت ایرانخودرو توسط این بانک صادر خواهد شد.
مطالب مرتبط