به گزارش اقتصادنامه به نقل از مهر، صنایع غذایی، تبدیل و تکمیل زنجیره تولید در بخش کشاورزی یکی از بسترهای تضمین امنیت غذایی در کشورها به شمار میرود. خلأ صنایع تبدیلی مؤثر در کشور سبب شده تا بخشی از محصولات کشاورزی تبدیل (۲۵ تا ۳۰ درصد) به ضایعات کشاورزی شده و از بین برود. تقویت صنایع غذایی به ویژه در حوزه صنایع تبدیلی هزینههای تحمیلی به بخش کشاورزی را در حوزه کاهش میدهد.
پس از رایزنی بسیار نهایتاً در جلسه هیأت نمایندگان اتاق دهم با تشکیل کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران موافقت شد.
مطالب مرتبط