به گزارش اقتصادنامه به نقل از تسنیم، امین اسدی اظهار داشت: واردات گوشت منجمد یا گرم به کشور بر اساس پروتکلهایی که داریم همراه با بازرسیهای شرعی و بهداشتی انجام میشود.
وی افزود: یک مرحله نظارت بهداشتی و شرعیمان در کشور مبدأ هست که در حین ذبح انجام میشود، در این نظارت ما سه مرحله ویزیت داریم؛ یکی معاینه قبل از کشتار، معاینه حین کشتار و معاینه پس از کشتار.
سخنگوی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: اگر از این سه معاینه گوشت سالمی بیرون آمد، بحث خروج از آن کشور صورت میگیرد که بعد از خروج به مرزهای ایران وارد میشوند که آنجا هم در اداره کل قرنطینه و امنیتزیستیمان مورد آزمایش و نمونهبرداری قرار میگیرند، آنجا هم ما مجدداً نمونهبرداری و آزمایش را داریم.
وی تصریح کرد: پس از تأیید دامپزشکی مجدداً در میادین عرضه هم ناظرین بهداشتی بر نحوه توزیع و همین طور بر رعایت پروتکل بهداشتی در توزیع نظارت بهداشتی خودشان را دارند تا به مقاصدی مثل سوپرگوشتها یا هایپرمارکتها یا فروشگاهها میرسد.
اسدی خاطرنشان کرد: مرحله نظارت بهداشتی را داریم و گوشت وارداتی که مردم مصرف میکنند اگر آرم و لوگوی سازمان دامپزشکی را دارد هم طیّب و طاهر است یعنی حلال است و هم این که سالم و سلامت است یعنی هم نظارت شرعیاش انجام شده و هم نظارت بهداشتی آن انجام شده است.
اسدی گفت: گوشتهای وارداتی هم بهصورت منجمد و هم بهصورت گرم عرضه میشود.
مطالب مرتبط