فاز نخست موزه ملی کارآفرینان بزرگ ایرانی با رونمایی از ساخت سردیس ۳۰ نفر از کارآفرینان بزرگ کشور در محل «باغ موزه قصر» تهران افتتاح شد و مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفت.
رونمایی از سردیس ۳۰ کارآفرین برتر کشور

به گزارش اقتصادنامه به نقل از مهر، رضا یادگاری رئیس هیأت امنای موزه ملی کارآفرینان بزرگ ایرانی روز سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در خصوص اهداف طراحی و ساخت موزه ملی کارآفرینان بزرگ ایرانی اظهار داشت: قرار است در این موزه سردیس و تندیس یکصد نفر از کارآفرینان بزرگ کشور نصب شود و مورد بازدید علاقه مندان قرار گیرد که در فاز نخست ۳۰ کارآفرین بزرگ کشور شناسایی و سردیس آنها در محل موزه نسب شده است و فاز دوم موزه در مهرماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: در دنیای امروز کارآفرینی به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل توسعه اقتصادی و اجتماعی شناخته می‌شود و با توجه به اهمیت این موضوع، ساخت موزه ملی کارآفرینان می‌تواند نقش بسزایی در آشنایی نسل جوان با زندگی، چالش‌ها و موفقیت‌های کارآفرینان بزرگ کشور داشته باشد.

یادگاری ادامه داد: از مهم‌ترین تأثیرات مثبت این موزه در جهت رشد و توسعه اقتصاد کشور و آینده جوانان می‌توان به مواردی همچون الهام بخشی به نسل جوان، آموزش مهارت‌های کارآفرینی، ترویج فرهنگ کارآفرینی، تأثیر بر رشد اقتصادی، ایجاد شبکه‌های اجتماعی و حرفه‌ای و تقویت هویت ملی و اجتماعی اشاره کرد.

بنیانگذار موزه ملی کارآفرینان ایران با بیان اینکه موزه ملی کارآفرینان می‌تواند به عنوان یک منبع الهام بخش برای جوانان عمل کند، اظهار داشت: با نمایش داستان‌های موفقیت، چالش‌ها و دستاوردهای کارآفرینان بزرگ، جوانان می‌توانند با الگوهای واقعی آشنا شوند که نشان می‌دهد موفقیت در دنیای کارآفرینی امکان پذیر است و این الهام می‌تواند انگیزه‌ای قوی برای دنبال کردن آرزوها و اهداف ایجاد کند.

وی به ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه تاکید کرد و گفت: زمانی که جوانان با داستان‌های موفقیت آشنا شوند، احتمال بیشتری دارد که خود نیز به فکر راه اندازی کسب و کار بیفتند. این امر می‌تواند به افزایش نوآوری و خلاقیت در جامعه منجر شود و نسل جدیدی از کارآفرینان را پرورش دهد.

یادگاری در خصوص جذب گردشگران خارجی و تأثیر آن بر شناخت الگوهای موفق کشور افزود: موزه ملی کارآفرینان می‌تواند به عنوان یک جاذبه فرهنگی و تاریخی برای گردشگران خارجی عمل کند. این موزه می‌تواند به نمایش دستاوردها و موفقیت‌های کارآفرینان بزرگ کشور بپردازد و به این ترتیب توجه توریست‌ها را به خود جلب کند. بازدید از چنین موزه‌ای نه تنها تجربه‌ای آموزشی، بلکه فرصتی برای آشنایی با فرهنگ و تاریخ کشور است. بازدید از موزه ملی کارآفرینان به گردشگران کمک می‌کند تا با فرهنگ کارآفرینی و روحیه خلاقیت در کشور ما آشنا شوند.

وی عنوان کرد: این شناخت می‌تواند تصویر مثبتی از کشور ایجاد کند و باعث شود که توریست‌ها به فرصت‌های سرمایه گذاری و همکاری‌های تجاری با کشور ما در آینده فکر کنند و همچنین این موزه می‌تواند به عنوان یک پل ارتباطی بین فرهنگ‌ها عمل کند و بازدید از آن به تقویت روابط بین‌المللی منجر شود.

یادگاری ادامه داد: در این موزه در جهت آشنایی بیشتر بازدیدکنندگان با کارآفرینان بزرگ کشور، کتاب زندگی نامه این کارآفرینان را به صورت رایگان به علاقه مندان اهدا خواهیم کرد.

وی از همکاری مدیران شهرداری و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در ایجاد موزه ملی کارآفرینان برتر قدردانی است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0