به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایسنا، بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو) از ۳ تا ۶ آذر ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود.
دانشبنیانهای متقاضی حضور در پاویون شرکتهای دانشبنیان در این نمایشگاه تا روز یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ فرصت دارند در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ثبتنام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۹۰۵۶۲۲۵۱۶۴ تماس بگیرند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یکی از برنامههای صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکتهای دانشبنیان، حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای داخلی و نیز حضور در نمایشگاههای معتبر بینالمللی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون است.
احمد رضازاده در این باره افزود: یکی از اهداف طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی، تولید اطلاعات پایه دقیق و جدید زمین شناسی و اکتشافی در کشور است که بر همین اساس نیاز به تجهیز و ورود فناوریهای پیشرفته برای ایجاد تحول در حوزه اکتشاف ضروری است و طی سالیان اخیر این سازمان با ورود تجهیزات پیشرفته مربوط به اکتشاف، داده های طیفی و فراطیفی، ژئوفیزیک زمینی و هوایی، زمین شناسی دریایی و همچنین تجهیزات پیشرفته آنالیز مواد معدنی و آزمایشگاهی موفقیتهای بزرگی در خصوص ورود فناوریهای جدید کسب کرده است.
رضازاده افزود: در حال حاضر برنامه ریزی جهت تکمیل تجهیزات پیشرفته باهدف اکتشاف موثر و دقیق ذخایرمعدنی به ویژه ذخایر عمقی و پنهان در حال اجراست که با ورود این ناوگان فنی-مهندسی تغییرات موثری در حوزه شناسایی و اکتشاف ذخایرمعدنی کشور را شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به لزوم تعامل با مجموعه های دانش بنیان و متخصص در حوزه تجهیزات و فناوریهای نوین اکتشافی و استفاده از ظرفیتها گفت: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور باتوجه به ماهیت علمی و اجرایی خود همواره آماده دریافت ایده ها و طرحهای نوآورانه در حوزه علوم زمین بوده و امکان تسهیل فرآیندهای همکاری و اجرایی شدن کوتاه مدت آن با مجموعه های مذکور را دارد.
به روز آوری بالگرد و تجهیزات ژئوفیزیک هوایی، ورود تجهیزات نوین و پیشرفته آزمایشگاهی و همچنین ورود تجهیزات جدید برداشت، پردازش و تلفیق داده ها و اطلاعات حوزه زمین شناسی و اکتشافی از فعالیتهای انجام شده این سازمان طی سالیان اخیر است که میزان سرمایه گذاری و توجه به این فن آوریها طی سالهای فعالیت این سازمان کم سابقه بوده است.
مطالب مرتبط