به گزارش اقتصادنامه به نقل از پایگاه خبری مس پرس، بابک اشجع تصریح کرد: این پروژه در جهت رفع مشکلات زیست محیطی تعریف شده و بخش اعظم آب در چرخه، از طریق اجرای این پروژه احیا خواهد شد و پیشبینی میشود طی سال آینده مورد بهرهبرداری کامل قرار گیرد.
وی در رابطه با چرایی اجرای این پروژه، گفت: در اثر شستشوی گازهای آلاینده در کارخانجات اسید سولفوریک خاتونآباد، پسابهای آلودهای تولید میشوند که باید پیش از ارسال به محیط زیست تصفیه شوند. به همین منظور و در راستای حفظ محیط زیست پایدار، احداث کارخانه تصفیه پساب اسید سولفوریک مجتمع مس شهربابک تعریف شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران افزود: محصول این کارخانه ۲۰ متر مکعب در ساعت آب تصفیهشده قابل استفاده در مصارف کشاورزی و گچ تمیز به میزان ۱۰ تن در ساعت است که قابلیت فروش به کارخانجات سیمان و ... را داراست.
وی اظهار داشت: این پروژه که از ۲۹ مهر ۱۴۰۰ آغاز شده هماکنون بیش از ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فعالیتهای مربوط به پیشراهاندازی آن در حال اجرا است.
اشجع همچنین اظهارکرد: فاز تأمین پروژه دارای ۹۱ درصد پیشرفت است و سعی شده با استفاده از توانمندی داخلی، در جهت رشد سازندگان داخلی، اقدام شود. ضمن اینکه اجرای ساختمانها و فعالیتهای محوطهسازی در مراحل پایانی بوده و بخش نصب نیز دارای پیشرفت ۸۸ درصدی است.
مطالب مرتبط