بازرس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی عنوان کرد

بازرس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور اظهار کرد: قطعی‌های بیش از دو سه ساعته برق در مناطق گرم تا ۲۰ درصد به مرغداری‌ها خسارت وارد می‌کرد.
آسیب ۲۰ درصدی قطعی برق به مرغداری‌ها/ استانداردسازی خودروهای حمل جوجه یکروزه

به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایسنا، سید حسن مهدی - بازرس اتحادیه مرغداران گوشتی کشور و دبیر همایش مرغداران گوشتی کشور - امروز در نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی دام طیور و صنایع وابسته تهران اظهار کرد: ۱۰ هزار مرغداری کشور تا ۴ سال آینده از انرژی‌های تجدید پذیر از جمله انرژی خورشیدی  استفاده خواهند کرد.

وی با بیان اینکه قطعی‌های اخیر برق و گاز و سوخت مرغداری‌ها تلفات زیادی به مرغداری‌ها وارد کرده است، ادامه داد: قطعی‌های بیش از دو سه ساعته برق در مناطق گرم تا ۲۰ درصد به مرغداری‌ها خسارت وارد می‌کرد.

بازرس اتحادیه  سراسری مرغداران گوشتی کشور ادامه داد: درصورت قطعی برق سهم انرژی در هزینه مرغداری‌ها ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد که اگر از همین الان به فکر استفاده از انرژی‌های نو نباشیم در چند سال آینده دچار بحران خواهیم شد.

وی تصریح کرد: وزارت جهادکشاورزی هم پیگیری می‌کند که اعتباری برای مجهز سازی مرغداری‌های کشور به انرژی‌های تجدیدپذیر و عمدتا خورشیدی برای حمایت و ارائه تسهیلات در نظر گرفته شود.

مهدی گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه، تبادل نظر و ارائه آخرین یافته‌ها و اطلاعات، شناسایی چالش‌ها و بررسی راهکارها و افزایش بهره‌وری است و تلاش می‌شود که پیام تولیدکنندگان را به مسئولان برسانیم.

وی ادامه داد: این همایش ملی در راستای احقاق ۳ هدف محوری برگزار می‌شود. تبادل نظرات در حوزه‌های مختلف صنعت طیور گوشتی و استفاده از آخرین آرا کارشناسان و متولیان صنعت نخستین محور است. دومین محور، تلاش در جهت شناسایی چالش‌ها و بررسی راهکارهای برون‌رفت از این چالش‌ها و استفاده از ظرفیت‌ها به منظور ارتقا بهره‌وری و سطح کیفی صنعت طیور است. سومین هدف هم انتقال پیام سربازان تأمین امنیت غذایی به مسئولان کشور خواهد بود.

مهدی در ادامه به محورها پرداخت و اظهار کرد: نقش فناوری نوین ساخت خوراک در بهره‌وری صنعت طیور، بررسی وضعیت بیماری‌های ویروسی طیور، اهمیت صنف و روز کشتار در پرورش جوجه‌های گوشتی و بررسی روند اقتصادی مرغ گوشتی، بررسی مدیریت پرورش جوجه‌های گوشتی از جوجه کشی تا مزرعه، تجهیزات کارآمد حلقه گم شده در زنجیره مرغداری‌های گوشتی، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر که قطعی برق موجب تلفات بسیاری از جوجه‌ها به ویژه در مناطقی گرمسیر با تراکم بالا بوده است، بررسی نقش تعاونی‌ها و تشکل‌ها در توسعه بخش کشاورزی و صنعت طیور گوشتی از محورهای همایش صنعت طیور و صنایع وابسته است.

بازرس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور به حمل و نقل استاندارد از جمله چالش‌های صنعت طیور اشاره کرد و گفت: حمل استاندارد یکی از دغدغه‌های صنایع طیور در مرکز، جنوب و جنوب شرقی است. امروز جوجه یک روزه تولید و با شرایط نامساعد حمل می‌شود که منجر به تلفات شده است.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا در این حوزه قرار است خودروهایی با کاربری خاص تولید شود؟ عنوان کرد: در راستای افزایش بهره‌وری و استانداردسازی ماشین‌های حمل در حال بررسی است. در حوزه استانداردسازی مذاکرات انجام شده و چالش صنعت طیور در حوزه حمل غیر استاندارد اعلام شده است. مطالعات در حوزه استانداردسازی حمل در حال انجام است و نتایج مطالعات به عنوان پایلوت در مرغداری‌های استان کرمان اجرایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، نخستین همایش بررسی چالش‌ها و فرصت‌های مرغداران گوشتی ایران فردا ۲۰ آذر در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب با حضور مسئولان کشاورزی و نمایندگان مجلس برگزار می شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0