رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: در راستای تحقق برنامه هفتم توسعه ۱۹۰۰ واحد تبدیلی و غذایی در استان‌های قطب تولید محصولات باغی در دست احداث است.
۱۹۰۰ واحد تبدیلی در صنایع غذایی تا دو سال آینده احداث می‌شوند

به گزارش اقتصادنامه به نقل از مهر، کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: تاکنون ۳۷۹۰ واحد فعال صنایع فرآوری و تبدیلی باغی با ظرفیت جذب ۱۳.۵ میلیون تن ماده خام در سال ایجاد شده است. این واحدهای فعال علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و تأمین نیاز بازار داخلی، منجر به صادرات ۷۵۱ هزار تن محصول فرآوری شده به ارزش ۱۴۳۵ میلیون دلار شامل انواع کنسانتره و آب میوه، اسانس و عرقیات گیاهی، انواع خشکبار (پسته و مغز پسته، خرما، انجیر خشک، کشمش و …) شده‌اند.

وی اظهار کرد: مجوزهای صادر شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی منجر به احداث ۱۷۹۶ واحد سردخانه با ظرفیت حدود ۴.۹ میلیون تن در مناطق قطب تولید محصولات کشاورزی شده و این ظرفیت فراهم شده، زمینه را برای صادرات ۲.۲ میلیون تن انواع میوه و محصولات باغی در سال گذشته مهیا کرده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی در همین حال ایجاد مراکز سورت و بسته‌بندی مدرن و باراندازهای صادراتی را از اولویت‌های اصلی این مرکز عنوان کرد.

وی تصریح کرد: در راستای تحقق برنامه هفتم توسعه کشور و همچنین با توجه به اهمیت صنایع تبدیلی و غذایی در ایجاد ارزش افزوده و صادرات، تعداد ۱۹۰۰ واحد تبدیلی و غذایی با توان جذب ۵.۲ میلیون تن ماده خام در استان‌های قطب تولید محصولات باغی در دست احداث است.

ذوالفقاری تاکید کرد: در صورت تأمین تسهیلات و اعتبارات مورد نیاز تا دو سال آینده این واحدها به بهره‌برداری خواهند رسید.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0