• گروه مطلب:| خبر| انرژی| فارسی|
  • کد مطلب:87014
  • زمان انتشار:شنبه 24 آذر 1403-14:41
  • کاربر:

در راستای موضوعات اخیر پیرامون بحث ناتراژی‌ انرژی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در ویدئویی که از خود منتشر کرده، از مردم خواست .تا با پیوستن به پویش "دو درجه کمتر"، کمک کرده تا از توقف چرخ تولید جلوگیری کنند؛ چراکه ایستادن چرخ تولید، اثرات زیان‌باری برای اقتصاد کشور به همراه خواهد داشت و زندگی مردم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
دعوت وزیر صمت از مردم برای پیوستن به پویش «دو درجه کمتر»/ ایستادن چرخ تولید اثرات زیانباری دارد

به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایسنا، روز پنجشنبه رئیس‌جمهور  با انتشار پیامی از مردم درخواست کرد تا برای کمک به تداوم سوخت‌رسانی به تمام کشور در روزهای سرد کنونی،دو درجه دمای محیط منازل خود را کاهش دهند.

مسعود پزشکیان همچنین عصر روز گذشته (جمعه) با حضور در وزارت کشور، در جلسه‌ای با حضور وزرای کشور، نفت، نیرو و صنعت، معدن و تجارت، معاونان ذیربط و استاندار تهران ضمن پیگیری آخرین وضعیت تولید و تامین انرژی، مدیریت بهینه ناترازی‌ها و برنامه‌های مقابله با آلودگی هوا در کلان شهرها، بر توجه توأمان به بخش تولید و مصارف خانگی، لزوم صرفه‌جویی در مصرف و تامین ذخایر به ویژه برای روزهای سرد تاکید کرد و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط را به مدیریت هوشمندانه تولید و مصرف توصیه کرد.

پزشکیان همه مصرف کنندگان در بخش‌های مختلف را به رعایت حداکثری راهکارهای صرفه‌جویی، برای تامین پایدار انرژی مورد نیاز دعوت کرد.

در این راستا، سید محمد اتابک-وزیر صنعت، معدن و تجارت- در ویدئویی از مردم خواسته تا با پیوستن به پویش "دو درجه کمتر"، کمک کرده تا از توقف چرخ تولید جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه هر ساله در این برهه زمانی از سال، به دلیل ناترازی‌ها و حجم مصرف برق و گاز، تولید در صنایع کشور، دچار محدودیت‌های شدیدی می‌شود، اظهار کرد: متاسفانه امسال، شاهد محدودیت‌های شدیدتر و زوردس بودیم. توقف تولید، اثرات زیان‌باری برای اقتصاد کشور به همراه خواهد داشت و زندگی مردم را تحت تاثی قرار خواهد داد.

اتابک تصریح کرد: ایستادن چرخ تولید، رشد و توسعه کشور را بطور چشمگیری کاهش خواهد داد، بنابراین از همه هموطنان تقاضا دارم که به پویش "دو درجه کمتر" سامانه‌های حرارتی بپیوندند تا محدودیت‌های گاز و برق، موجبات توقف صنایع تولیدی کشور فراهم نکند تا با مضیقه تولید  کالا در جامعه مواجه نشویم.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0