به گزارش اقتصادنامه به نقل از پایگاه خبری مسپرس، علیرضا فردین نژاد افزود: ترانسفورماتورهای تغذیهکننده رکتیفایرها جزو تجهیزات حساس شبکه هستند که با توجه به ویژگیهای خاص کاربرد آنها، تنشهای الکتریکی و حرارتی و الکترودینامیکی بیشتری نسبت به ترانسفورماتورهای شبکه، به آنها تحمیل میشود، از این رو پیچیدگی و حساسیت ویژهای در تمام مراحل محاسبه و طراحی و تولید و تست این نوع از ترانسفورماتورها لحاظ میشود.
مدیرعامل شرکت نیپک تصریح کرد: با توجه به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث خودکفایی صنعتی و باتوجه به حمایت های صورت گرفته از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت مهندسی نیپک توانست ترانسفورماتورهای ۱۰ مگاولت آمپر ۷۰ تنی پالایشگاه مجتمع مس سرچشمه را در زمان کمتر از دوسال با موفقیت بومیسازی کند.
فردین نژاد همچنین گفت: با بومی سازی این مدل از ترانسفورماتورها در کشور، علاوه بر حذف وابستگی در تولید، از خروج ۲.۱ میلیون یورو ارز جلوگیری به عمل آمده است.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر ویژگی های مهم این پروژه می توان به کاهش ۵۰۰ هزار یوروی هزینه ساخت و زمینهسازی صادرات این تراسنفورماتورها به خارج از کشور به ویژه کشورهای غرب آسیا اشاره کرد.
مطالب مرتبط