تفاهم‌نامه همکاری میان وزارتخانه‌های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «ارتباطات و فناوری اطلاعات» با هدف هم‌افزایی توان علمی و اجرایی برای طراحی و اجرای نظام تامین نیروی کار ماهر به امضا رسید.
وزارت کار برای تقویت نیروی کار ماهر تفاهم‌نامه امضا کرد

به گزارش اقتصادنامه به نقل از مهر، تفاهم نامه همکاری میان وزارتخانه‌های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «ارتباطات و فناوری اطلاعات» با هدف هم افزایی توان علمی و اجرایی طرفین به منظور طراحی و اجرای نظام تأمین نیروی کار ماهر در فناوری‌های نوظهور و تربیت نیروی کار ماهر در حوزه اقتصاد دیجیتال به امضای احمد میدری و سید ستار هاشمی رسید.

احمد میدری در این مراسم با تاکید بر ضرورت طراحی پایگاه اطلاعات رفاهی در شرکت‌ها گفت: مسیری که در دولت دوازدهم آغاز شده بود، باید بار دیگر در دولت چهاردهم احیا و نهایی شود.

وی با تاکید بر تمرکز آموزش‌های مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اظهار کرد: به دلیل خلأ حضور شرکت‌های آموزشی بزرگ و جامع در کشور باید استانداردهای صلاحیت حرفه‌ای به واسطه نهاد تخصصی طراحی، تدوین و از طریق آموزشگاه‌های رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور آموزش و گواهی معتبر صادر شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ضرورت طراحی و تدوین استانداردهای صلاحیت حرفه‌ای در حوزه فناوری و اطلاعات گفت: این امر در شفافیت بازار و مهارت آموزی نقشی تعیین‌کننده دارد.

میدری هدف اصلی اجرای این تفاهم نامه را تدوین صلاحیت حرفه‌ای مهارتی حوزه اقتصاد دیجیتال با همکاری بخش خصوصی و انجمن‌های صنفی عنوان کرد.

افزایش بهره‌وری با سرمایه‌گذاری برای نیروی کار ماهر

در ادامه این مراسم، غلامحسین محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، ترجمان سرمایه‌گذاری برای تولید در وزارت کار را سرمایه گذاری برای نیروی کار عنوان کرد.

وی گفت: افزایش بهره‌وری نیروی کار، اساس و پایه رشد اقتصادی کشور است.

محمدی با تاکید بر ضرورت ارتقای مهارتی نیروی کار در کشور افزود: سواد دیجیتال و فناوری، هسته‌های اصلی مهارتی هستند.

وی افزود: بر اساس برنامه هفتم توسعه، تربیت ۵۰۰ هزار نیروی کار ماهر در اقتصاد دیجیتال در ۱۶ رسته آموزشی تکلیف شده که این مهم لازمه رشد اقتصادی ۸ درصد است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور هدف اصلی امضای این تفاهم‌نامه را تأمین زیرساخت آموزش و تربیت ۵۰۰ هزار نیروی ماهر در اقتصاد دیجیتال عنوان کرد.

وی در ادامه از برگزاری ۲۱ کارگاه آموزش مهارتی در هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با برگزاری این کارگاه‌ها ۲ هزار نفر در هوش مصنوعی و در امنیت سایبری ۴۰۰ نفر گواهی معتبر دریافت کردند.

محمدی از فعالیت ۷۰۰ مرکز آموزشی مهارتی دولتی در سراسر کشور خبر داد و افزود: با همکاری انجمن‌های صنفی و شرکت‌های بخش خصوصی حوزه اقتصاد دیجیتال صلاحیت حرفه‌ای این حوزه طراحی و تدوین می‌شود.

وی گفت: با توسعه آموزش‌های مهارتی و اجرای بیمه اجتماعی در حوزه اقتصاد دیجیتال امیدواریم بتوانیم به مهاجرت معکوس فعالان این عرصه کمک کنیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور رویکرد اصلی این سازمان را در دولت چهاردهم آموزش مهارتی تقاضامحور متناسب با نیاز بازار کار عنوان کرد.

وی گفت: هدف اصلی ما ایجاد پیوند مستمر میان آموزش مهارتی و ایجاد اشتغال در کشور است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0