به گزارش اقتصادنامه، این مراسم روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه و همزمان با بازدید از منطقه مسکن مهر فولادشهر، خط تولید و مرکز آموزش فنی توحید ذوبآهن اصفهان برگزار شد. در این برنامه، دکتر اکبر فولادی نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، دکتر غلامحسین محمدی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور، مهندس سید اردشیر افضلی مدیرعامل ذوبآهن اصفهان، دکتر فریده روشن رئیس سازمان فنی و حرفهای استان اصفهان، علیرضا حسینی فرماندار لنجان و دکتر علیرضا ملک رئیس اداره فنی و حرفهای لنجان حضور داشتند.
مقامات بازدیدکننده پس از ورود به کارخانه و بازدید از خط تولید و چند کارگاه تخصصی مرکز آموزش فنی توحید، در نشستی مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر غلامحسین محمدی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در این جلسه گفت: کشور و جوانان ما نیازمند آموزشهای فنی و حرفهای هستند و وظیفه ما است که با همکاری شرکتهای بزرگ و فراهم ساختن زیرساختهای لازم به این نیاز فوری و حیاتی پاسخ دهیم. وی با اشاره به سوابق درخشان ذوبآهن اصفهان در امر آموزش و تربیت نیروهای تخصصی صنعت کشور و تشکر از میزبانی این شرکت افزود: در این راستا با پیگیری و دلسوزی نماینده محترم شهرستان در مجلس و مساعدتهای ذوبآهن اصفهان گامهایی برداشته شده و با اختصاص دو مرکز از طرف شرکت عمران و شهرداری فولادشهر در این شهر و اعلام آمادگی ذوبآهن اصفهان برای ارائه و تحقق آموزشهای فنی و حرفهای، تفاهمنامهای تنظیم و امروز به تصویب رسید که بر اساس آن افراد علاقهمند و مستعد آموزش دیده و وارد بازار کار و تولید خواهند شد.
دکتر اکبر فولادی نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: ذوبآهن اصفهان از پیشگامان رشد و توسعه کار و تولید و ارائه تخصصها و مهارتهای فنی کشور است و امروز با امضای این تفاهمنامه، بزرگترین تفاهمنامه فنی و حرفهای کشور با ذوبآهن اصفهان رقم میخورد. وی با تشکر از میزبانی ذوبآهن اصفهان و فرماندار شهرستان، به تشریح چالشهای شهرستان در حوزههای آب، محیط زیست و بهویژه تراکم جمعیت و آمار بالای بیکاری پرداخت و افزود: ما در برابر جوانان کشور و شهرستان مسئولیت داریم و با این تفاهمنامه و اجرای آن در جهت کاهش و رفع بیکاری در منطقه تلاش میشود.
در ادامه، مهندس سید اردشیر افضلی مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با تشکر از حضور مهمانان و مسئولان، به تشریح شرایط کار و تولید در شرکت پرداخت و گفت: این شرکت از بدو تأسیس دارای یک مرکز فنی آموزشی مجهز و گسترده بوده و ضمن آموزش شاغلان خود، به آموزش و تربیت نیروی فنی در کشور پرداخته است. وی افزود: ذوبآهن با پیوستن به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همکاری با دانشگاههای کشور در سطوح کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد به تربیت دانشجو و نیروی تخصصی پرداخته و در حال حاضر نیز مهندسان و بازنشستگان این مجتمع عظیم صنعتی در سایر صنایع فولادی و صنعتی کشور مشغول به فعالیت هستند.
در این برنامه، وحید حنایینژاد مدیر آموزش و توسعه منابع انسانی شرکت نیز به معرفی چند کارگاه آموزشی از میان ۲۵ کارگاه فعال این مجموعه پرداخت و توضیحاتی درباره نحوه خدمترسانی آنها ارائه کرد. وی همچنین به تشریح اهداف و برنامههای آموزشی شرکت که بهطور مستقل یا با همکاری سازمان فنی و حرفهای استان اصفهان برگزار شدهاند پرداخت و به دستاوردهای مهارتی و تخصصی کارآموزان و همکاران ذوبآهنی در سطح استان، کشور و حتی خارج از کشور اشاره کرد.
مطالب مرتبط