به گزارش اقتصادنامه، عباس نجفی در ابتدای این جلسه ضمن اشاره به وضعیت مناسب شاخصهای عملکردی در بانک توسعه تعاون گفت: علیرغم شرایط خاصی که بر اقتصاد و شبکه بانکی کشورمان حاکم است خوشبختانه بانک توسعه تعاون توانسته عملکرد مناسبی داشته باشد که یکی از عوامل مؤثر در این عملکرد خوب بدون تردید کارکرد مفید کمیته ریسک بانک و بررسی دقیق شرایط توسط اعضای این کمیته است.
وی افزود: خوشبختانه ما توانستهایم با تدوین و اجرای دقیق فرآیندهای مناسب برای توثیق ضمانت از مشتریان، نتایج ملموس و اثرگذاری در کاهش مطالبات معوق به دست آوریم تا جایی که تنها در سال 98 با کاهش 2.2 واحد نسبت به مدت مشابه سال قبل، نسبت npl بانک توسعه تعاون به 5.6 درصد کاهشیافته و این در حالی است که این نسبت در شبکه بانکی در حدود 10.5 درصد است.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون با اشاره به افزایش 35 درصدی منابع بانک در سال 98 گفت: تلاش برای تأمین این منابع از محل و به روش ارزانقیمت باعث شد بهای تمامشده پول در بانک با حدود 1.5 واحد کاهش، در سال 98 به 17.6 درصد کاهش یابد.
نجفی ادامه داد: شرایط اقتصادی و مختصات ویژه نظام پولی بانکی کشور بهگونهای است که توجه به شاخصهایی مانند نسبت اعطای تسهیلات در بخش خرد و کلان، تعیین سهم از صنایع مزیتدار و تدوین سیاستهای دقیق در حوزه ریسک برای امور اعتباری از اهمیت دوچندانی برخوردار است.
بنابراین گزارش، در ادامه جلسه کمیته عالی ریسک، شاخصهای پیشنهادی برای تعیین چارچوب «اشتهای ریسک اعتباری» بانک موردبررسی و تبادلنظر قرار گرفت.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست