يکشنبه 4 آذر 1403 شمسی /11/24/2024 12:31:12 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:26218
  • زمان انتشار:جمعه 26 دی 1399-9:15
  • کاربر:
نماینده ولی فقیه در بازدید از فولاد هرمزگان با یادآوری دستور رهبر انقلاب بر توسعه سواحل:

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندر عباس در بازدید از شرکت فولاد هرمزگان و دیدار با مدیران ارشد این شرکت از نزدیک در جریان فعالیت‌های این شرکت قرار گرفت.
هرمزگان باید به قطب فولاد کشور تبدیل شود.

به گزارش اقتصادنامه، وی در جلسه معارفه فعالیت‌های فولاد هرمزگان و در جمع مدیران ارشد این شرکت اظهار داشت: برای بنده جالب است و جای تقدیر دارد که فولاد هرمزگان متوقف نشده و رو به جلو در حال حرکت است و با امید به آینده در حال گسترش فعالیت‌های خود است.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده بیان داشت: کارهای خوبی در این شرکت انجام شده، با فعالیت‌هایی که داشتند امروز به نقطه‌ای که هست رسانده‌اند و برای چشم‌انداز آینده در گسترش صنعت فولاد هم طرح و برنامه‌ای دارند و بنده تشکر می‌کنم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در ادامه از سرمایه گذاری بخش خصوص در استان استقبال کرد وجذب سرمایه گذار را یکی از عوامل پیشرفت هر منطقه عنوان داشت و ضمن اشاره به خصوصی بودن فولاد هرمزگان گفت: اگر سرمایه گذاری از کشور خودمان در توسعه و سرمایه گذاری در منطقه هرمزگان پیش قدم شد نگوییم غلط است و این یک نیاز است برای گسترش صنعت استان و کشور.
یکی از کارهایی که من فکر می‌کنم باید به صورت جدی به آن پرداخت، استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی است. می‌بایست به هر سرمایه گذاری از داخل و خارج توجه شود و ما از سرمایه گذار خارجی استقبال می‌کنیم.

حجت الاسلام عبادی‌زاده تکیه بر بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های آن را سالم‌ترین نوع سرمایه‌گذاری در عرصه فعالیت‌های اقتصادی دانست و گفت: زمانی که بخش خصوصی ورود پیدا کند خود ضامن سلامت مجموعه خودش است و تمام هم و غم خود را برای این می‌گذارد که سود بیشتر را با هزینه کمتر بدست بیاورد.
وی گفت: ما امروز معتقدیم که اگر بخواهیم کشورمان به یک جایگاهی برسد باید حمایت صورت گیرد و همگی باید عزم این را داشته باشیم و ما می‌بایست در بخش‌های توسعه، تولید توزیع که مهمترین رکن‌های اقتصاد هستند تجربه دنیا را دنبال کنیم.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به مشکلات اقتصاد دولتی گفت: ما در بخش‌های دولتی همیشه با مشکل رانت و مفاسد اقتصادی مواجه بوده‌ایم. هرجایی هم که دست دولت باشد مشکلاتش بیشتر و بیشتر می‌شود. امیدواری من به آینده آن صنعت که حضور بخش خصوصی در آنجا قوی‌تر است بیشتر می‌شود.
نمایده ولی فقیه در استان هرمزگان در ادامه با اشاره به به ظرفیت بنادر و اتصال به آب‌های آزاد با هزار و دویست کیلومتر ساحل در هرمزگان تاکید کرد: هرمزگان باید تبدیل به قطب فولاد کشور شود.
وی در بیان تاکید تبدیل شدن هرمزگان به قطب فولادی کشور اظهار داشت: ظرفیت ساحل و آب دریا ظرفیت بسیار ارزشمندی است که در بخش‌های مختلف می‌تواند زمینه‌های پیشرفت و آبادانی یک کشور را فراهم کند و بیش از ۸۰ درصد شهرهای توسعه یافته در کل دنیا، شهرهای کنار آب و ساحلی هستند.
ایشان البته با اظهار تأسف از نگاه مسئولان بیان داشت: یک حالت گریز و فرار از سواحل را در دستور کار سیاست مداران کشور داریم و متاسفانه نگاه خوبی در کشور ما وجود ندارد در حالیکه باید در سیستگذاری های کلان کشور این موضوع دیده شود.
وی با اشاره تبعات آبادانی مناطق ساحلی از جمله تسهیل صادرات و واردات، استفاده از ظرفیت‌های آبی در صنعت، دسترسی به راه‌های بین المللی و آزاد و غیره از تبعات آبادانی مناطق ساحلی، سیاست گریز و فرار از ساحل را را با سیاست‌های کشورهای استعمارگر مقایسه کرده و گفت: کشورهای استعمار گر نیز مایل بودند کاری کنند که مناطق ساحلی آباد نشود چرا که می‌دانستند اگر این مناطق آباد شوند به رشد و بالندگی کشور کمک خواهد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان دستور رهبر انقلاب مبنی بر توسعه سواحل مکران را نمونه‌ای از هدایت‌های ایشان برای ادامه نیافتن مسیر کج تاریخ دانست و عنوان کرد: قطعاً رهبر انقلاب در حال انتقال این نگاه به مسوولان هستند که برای آبادانی کشورمان باید روی گسترش و توسعه بنادر و ایجاد بنادر جدید در سطح کشور سرمایه گذاری شود.

وی با تشکر از فولاد هرمزگان در در بخش مسئولیت‌های اجتماعی اظهار داشت: این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی کارهای خوبی انجام داده است. و اظهار امیدواری کرد سطح مشارکت مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به حوزه فعالیت‌های اجتماعی بیشتر و بالاتر رود
امام جمعه بندرعباس با اشاره به وضعیت کرونا و مشکلات ناشی از آن در استان گفت: با شروع همه گیری کرونا با مشکل جدی مواجه بودیم. دوستان ما در صنعت فولاد کمک‌های خوبی کردند. وی این فعالیت را باعث ایجاد امید در مردم دانست و گفت: مردم با ادیدن این فعالیت‌ها به آینده امیدوار می‌شوند که هرچه صنعت در هرمزگان گسترش پیدا کند به نفع مردم است و تاثیرات آن را در سفره خود خواهند دید.
نماینده ولی فقیه در بخش آخر سخنان خود به اشتغال اشاره و اظهار داشت: من تقاضا دارم که در اشتغال به این بحث به شکل جدی نگاه شود استان هرمزگان طبق آمار رسمی در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی چهارمین استان به لحاظ سطح بیکاری است و ما می‌دانیم که این استان به لحاظ صنایع سنگین وضعیت خوبی دارد.
هرمزگان در صنایع سنگین و سبک جز چند استان برتر کشور است به هر میزانی که صنایع کمک کنند نرخ بیکاری در این استان کاهش پیدا می‌کند این همان نقطه‌ای است که تعامل دو سویه است. تعامل صنعت با توسعه منطقه‌ای، مردم را امیدوار می‌کند.
در ابتدای این جلسه مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان ضمن عرض خوشامدگویی، در گزارشی فعالیت‌های تولیدی، اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت فولاد هرمزگان را تشریح کرد.

فرزاد ارزانی مدیرعامل فولاد هرمزگان اولویت فعلی فولادهرمزگان را تأمین نیاز داخل برای حمایت از صنایع پایین دستی و اشتغال آن‌ها عنوان کرد.
وی با اشاره به مشکلات تحریم‌ها گفت: تحریم‌ها به یک فرصت تبدیل شد و بخشی از نیازهای صنایع توسط نیروهای داخلی با همکاری شرکت‌های دانش بنیان مرتفع شد.
مدیرعامل فولاد هرمزگان با اشاره به حضور فولاد هرمزگان در بورس گفت: میزان فروش، درامد و هزینه و همه اطلاعت مالی شرکت در کدال موجوداست و از این لحاظ عملکرد شرکت شفاف است.
وی با اشاره به اینکه تمامی حساب‌های مالی فولا هرمزگان در همین استان است گفت: فولاد هرمزگان تمام مالیات خودکه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان است در همین استان پرداخت می‌کند. انتظار می‌رود مسئولان استان به دنبال روشهایی باشند تا این مالیات به جای منتقل شدن به تهران برای توسعه همین استان استفاده شود.
ارزانی با اشاره به اشتغال‌زایی مستقیم حدود ۳۷۰۰ نفر و اشتغال زایی غیر مستقیم هفتاد هزار نفر در فولاد هرمزگان گفت: هرمزگان استان محرومی است. در همین خصوص باید صدای این استان در کشور بیشتر شنیده شود. به عنوان مثال وقتی دولت در صدد است که بنا به دلایل مختلف برق یا گاز منطقه‌ای را قطع کند سراغ این استان و دیگر استان‌های محروم نیاید تا صنایعی که در این استان مشغول به فعالیت هستند با چالش روبرو نشوند.
و نیاز است تا استان به صنایع یاری رساند و حمایت کند تا صنایع بتوانند مأموریت اصلی خود که تولید است را انجام دهند.
وی در ادامه به طرح‌های توسعه‌ای شرکت که شامل کارخانه نورد ۱.۲ میلیون تنی ورق عریض و افزایش ظرفیت ۱.۵ به ۲ میلیون تنی زیر سقف تختال اشاره و تاکید کرد: برای این طرح‌های توسعه از دولت پولی دریافت نمی‌کنیم.
ارزانی در ادامه گفت: شرکت فولاد هرمزگان در چهار ماه اخیر سه بار رکورد تولید را بهبود بخشیده است و در واقع همکاران همانند سایر مردم توانستند کرونا را مدیریت و با آن زندگی کنند.
در بحث مسوولیت های اجتماعی نیز شاید یکی از مؤثرترین شرکت‌هایی باشیم که در این زمینه در حال کمک به استان هستیم. و تقریباً در همه مواردی چون سیل، زلزله، کرونا، ورزش و مباحث فرهنگی و اجتماعی نیز تلاش شده تا شرکت حضور فعال داشته باشد.
ارزانی در پایان اظهار امیدواری کرد که هرمزگان به قطب سوم صنعت فولاد کشور تبدیل شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین