يکشنبه 4 آذر 1403 شمسی /11/24/2024 10:59:52 AM
مدیر فروش و بازاریابی شرکت مس خبرداد

شرکت ملی صنایع مس ایران موفق شد رکورد جدیدی را در زمینه فروش و تحویل روزانه اسیدسولفوریک به مشتریان در ۱۲ خردادماه سال جاری با رقم ۳ هزار و ۷۵۲ تن ثبت کند.
ثبت رکورد تحویل روزانه ۳ هزار و ۷۵۲ تن اسیدسولفوریک به مشتریان

به گزارش اقتصادنامه، ایوب باباسالاری مدیر فروش و بازاریابی شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه شرکت ملی صنایع مس در زمینه تولید اسیدسولفوریک از آذر ماه سال ۹۷ به تولید انبوه این فرآورده به عنوان محصول جانبی اقدام کرده است، تاکید کرد: اسیدسولفوریک تولیدی این شرکت با احداث ۳ کارخانه اسید در استان کرمان در مجتمع‌های مس سرچشمه و مس شهربابک با صرف هزینه‌های بسیار زیاد و طی فرآیند پیچیده و طولانی از تبدیل گاز خروجی دودکش‌های کارخانه ذوب کنسانتره مس در کوره‌های فلش و از تبدیل گاز SO۲ به H۲SO۴ تولید می‌شود.
باباسالاری با تاکید بر اینکه در گام اول هدف اصلی از تولید اسید صیانت از محیط زیست و حفظ سلامتی شهروندان است؛ خاطرنشان کرد: ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که فقط با بهره‌برداری از کارخانه اسید شماره ۲ سرچشمه که یکی از سه کارخانه تولید اسید شرکت مس است؛ از نشر روزانه ۴۳۲،۹۶۰ متر مکعب گاز SO۲ معادل ۱۹۲۰ تن اسید سولفوریک ۹۸.۵ درصد به اتمسفر جلوگیری می‌شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در صورت عدم تولید اسیدسولفوریک؛ گاز بسیار سمی SO۲ تا ده‌ها کیلومتر در اطراف کارخانجات این شرکت منتشر خواهد شد که باعث نابودی کشاورزی، باغات، دامداری و از همه مهمتر از بین رفتن سلامتی شهروندان و آسیب رساندن به محیط زیست خواهد شد.
مدیر فروش و بازاریابی شرکت مس در ادامه افزود: در گام بعدی شرکت ملی صنایع مس به عنوان تولیدکننده عمده اسیدسولفوریک در کشور با ظرفیت تولید سالیانه ۱،۵میلیون تن اسید؛ تامین کننده اسید صنعت عظیم کشاورزی، تولیدکنندگان کودهای شیمیایی وابسته به وزارت جهادکشاورزی، نیروگاه های تولیدکننده برق کشور، صنایع نظامی ارتش، سازمان انرژی اتمی، فلزات غیرآهنی بالاخص تولیدکنندگان مس، سرب و روی، صنایع پالایشگاهی، تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب، صنایع تولید مواد شوینده و پاک کننده و سایر صنایع ملی و خصوصی است و اسید به قیمت مناسب و به صورت پیوسته در اختیار آنها قرار می‌گیرد.
وی در پایان ابرازامیدواری کرد که با سختکوشی تمامی پرسنل در سالی که به نام «تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» نامگذاری شده است؛ افق‌های روشن‌تری در زمینه خودکفایی کشور فراهم شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین