به گزارش اقتصادنامه، الهوردی دهقانی با بیان این مطلب افزود: ایجاد چنین نیروگاهی با ظرفیت بالا میتواند علاوه بر تضمین پایداری انرژی در مجتمع مس سونگون، به اقتصاد و پایداری انرژی در منطقه و کشور نیز کمک کند که جای تقدیر و تشکر را دارد.
نماینده ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی در ادامه باب یان اینکه ورود به صنایع پاییندستی مس یکی از اهداف اصلی طرحهای توسعه مجتمع مس سونگون است گفت: توسعه مجتمع مس سونگون باید به صورت کامل و قابلیت تبدیل به محصولات نانو و پایه باشد و تولید کاتد بهتنهایی نمیتواند عامل پیشرفت واقع شود.
نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای موجود در کشورهای همسایه افزود: باید مطالعات در خصوص زمینههای قابل همکاری با شرکتهای خارجی همجوار صورت گرفته و با استفاده از این ظرفیتها و تأمین بازار فروش و با استفاده از پتانسیلهای بخش خصوصی به دنبال ایجاد تنوع در سبد کالایی محصولات مجتمع مس سونگون باشیم.
وی با اشاره به مرحله جانمایی عملیات اجرایی شهرک مس افزود: باید بر روی صنایع پاییندستی و سرمایهگذاری بر روی آن تمرکز ویژهای صورت گیرد و با استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و صنعتی بهصورت جدی نه مطالعاتی و تئوری، وارد عمل شویم و همواره زمان باید بهعنوان مهمترین فاکتور در نظر گرفته شود.
دهقانی با اشاره به برنامهریزی شرکت مس برای سرمایهگذاری بر روی حملونقل ریلی افزود: در کنار این پروژه، در صورت همراهی شرکت مس و کمک به حملونقل ریلی استان و وصل شدن شهرستان ورزقان به شبکه ریلی سراسری کشوری میتوان از ظرفیتهای بازارهای ترکیه، روسیه و … نیز استفاده کرد و تحول خوبی را در منطقه ایجاد کرد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست