به گزارش اقتصادنامه، او افزود: در این شرایط حتی میل به خودکشی در بین درمانگران افرایش پیدا کرده و امید به زندگی کاهش پیدا کرده که واقعا جای نگرانی دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متأسفانه در شرایطی قرار داریم که هم در تصمیمات مدیریتی از طرف مسئولان و هم در تصمیمات شخصی در بین مردم، خطا پشت خطا انجام می دهیم.
او ادامه داد: و در این پیک جدید درگیری کادر درمان به کرونا بصورت سبکتر رخ داده؛ اما به هرحال مبتلا هستند و درگیری افراد درمانگر بالاست. در تمام بخش های کرونایی و غیرکرونایی ابتلا وجود دارد و مقداری از درگیری افراد خط اول درمان کرونا خارج از بیمارستان هم اتفاق می افتد؛ اما یکی از علل استهلاک کادر درمان در پیکهای متعدد، بیماری است.
صداقت افزود: مهمتر از ابتلا به کرونا، مسائل روحی و روانی کادر درمان است. دیدن مرگ عزیزان از جمله نزدیکان، اقوام و بیماران، پرستاران و کادر درمان را از لحاظ روحی دچار مشکل می کند. اکنون با موج وحشتناک بیماری های روحی و روانی پساکرونا روبه روییم.
مدیر بخش آی سی یوی بیمارستان امام رضا(ع) افزود: پساکرونا در کشور ما اتفاق نیفتاده و مدام در پیک های متعدد کرونا بودیم، اما اتفاق بد، مشکلات روحی پساکروناست که تیم درمان، بیماران زخم خورده از کرونا و خانواده های داغدار با آن روبه رو خواهند شد.
او خاطرنشان کرد: آخرین آمار ما در انتهای پیک سوم این بود که ۷۰ درصد مردم ما تألمات روحی از کرونا را به شکل مستقیم دریافت کرده اند که این عدد پس از تکرار پنج پیک به ۱۰۰ درصد می رسد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست