شنبه 3 آذر 1403 شمسی /11/23/2024 11:22:21 PM
  • گروه مطلب:| خبر| خودرو| فارسی|
  • کد مطلب:29506
  • زمان انتشار:چهارشنبه 7 مهر 1400-23:0
  • کاربر:
در راستای تحقق اهداف خودکفایی

خط تولید موتور DC شیشه بالابر خودرو در شرکت سالارگستر با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به بهره برداری رسید.
موتور DC شیشه بالابر محصولات ایران خودرو داخلی سازی شد

به گزارش اقتصادنامه، هم زمان با بهره برداری از خط تولید در شرکت سالار گستر، قرارداد سه جانبه تولید و تامین موتور DC شیشه بالابر محصولات ایران خودرو با هدف تعمیق ساخت داخل خودرو و تحقق اهداف در بخش کاهش ارزبری، منعقد شد. 

این قرارداد سه جانبه، به امضای مدیران عامل شرکت‌های ساپکو، کابل خودرو سبزوار و سالارگستر در استان البرز رسید. 
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در حاشیه مراسم انعقاد این قرارداد، با بیان این‌که خودکفایی و استفاده از توان داخل اولویت ایران‌خودرو است، گفت: در راستای تعمیق ساخت داخل محصولات، پروژه‌های مختلفی در دو سال اخیر تعریف و اجرا شده است. 
فرشاد مقیمی از صرفه جویی ارزی ۲۲۸ میلیون یورویی در دو سال اخیر با اجرای پروژه های داخلی سازی خبر داد و گفت: مسیر شکل گرفته در سال جاری نیز با هدف تحقق صرفه جویی ارزی سالانه ۱۳۳ میلیون یورو دنبال می شود. 
وی افزود:‌ با داخلی سازی قطعه موتور DC شیشه بالابر توسط قطعه سازان داخلی، نیاز خطوط تولید ایران خودرو رفع و با اجرای این تفاهم نامه سه جانبه امروز زمینه کاهش ارزبری سالانه دست کم شش میلیون دلار فراهم خواهد شد. 
مقیمی نیاز سالانه ایران خودرو به قطعه موتور DC را حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار عدد عنوان و خاطرنشان کرد:‌ با قرارداد همکاری که به امضا رسید و با ظرفیت سازی انجام شده،‌ این نیاز را تامین خواهیم کرد. 
وی تصریح کرد: این قطعات در سایر صنایع نیز استفاده خواهد شد و با توسعه و ارتقای خطوط تولید آن می توان در کنار رفع نیازهای خودروسازی، در اختیار سایر صنایع نیز قرار گیرد. 
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، همچنین از عرضه تارا اتوماتیک به زودی خبر داد و گفت: دناپلاس با گیربکس شش سرعته دستی نیز ظرف چند روز آینده به تولید انبوه خواهد رسید. گیربکس به کار رفته در این محصول سبب کاهش مصرف سوخت تا دو و نیم درصد می‌شود. 
وی افزود: در حوزه موتور نیز فعالیت هایی را دنبال کرده ایم؛ سال گذشته موتور TU5 پلاس به تولید انبوه رسیده، موتور XU7 پلاس در حال حاضر در مرحله تولید انبوه قرار گرفته و EF7 پلاس نیز در آبان و آذر به تولید انبوه خواهد رسید. 
همچنین امروز با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خط تولید سانروف در شرکت آذین خودرو به بهره برداری رسید. با راه اندازی خط تولید جدید سانروف، به ظرفیت تولید این تجهیز در شرکت آذین خودرو ۸۵۰ دستگاه اضافه می شود که با داخلی سازی، بهای تمام شده آن به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین