علیرضا فخاری در مراسم رویداد فناورانه صنعت ساختمان با اشاره به روند صنعتی سازی در ایران اظهار داشت: در ابتدای انقلاب نیروهای مسلح کارخانههای ساخت مسکن را ایجاد کردند اما در ادامه کار در طول این سالها صنعتی سازی مسکن ابتر باقی ماند این در حالی است که باید به سمت صنعتی سازی و چابکسازی پیش برویم و به این مهم بپردازیم.
وی با بیان اینکه با صنعتی سازی میتوان در اقتصاد مسکن و زمین به نقطه اتکا برسیم، ادامه داد: با صنعتی سازی به طور قطع میتوان در استفاده از مصالح ساختمانی و انرژی صرفهجویی داشت و میتوان هزینههای تمام شده ساخت را کاهش داد. در حالی که با صنعتی سازی می توان کاهش چشمگیری در هزینهها داشت اما در بسیاری از سازهها فرهنگ استفاده از سازههای صنعتی مطرح نیست.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه سه ماهه گذشته نمونه پروژه صنعتی سازی در قزوین به پایان رسید و توانستیم در مدت زمان کوتاه این پروژه را به اجرا برسانیم، تاکید کرد: در بُعد اقصادی امروز ارزانسازی با صنعتی سازی برای مردم به آرزو تبدیل شدهاست.
همچنین در ادامه این مراسم محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه 2 میلیون و 700 هزار بنای ناپایدار در کشورمان وجود دارد، اظهار داشت: 10 میلیون نفر در این وسعت بنای ناپایدار زندگی میکنند.
وی با تاکید براینکه یک سوم مساحت شهرهای کشور بافت فرسوده است، گفت: در این مساحت امکان ساختر 7.5 میلیون واحد مسکونی وجود دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون 210 هزار بنای ناپایدار را تخریب کردهایم، ادامه داد: در این مساحت توانستهایم 670 هزار واحد جدید بسازیم و طبق قانون سالانه باید 200 هزار واحد نوسازی شود و تا به امروز 65 هزار واحد در دست نوسازی است.
مطالب مرتبط