دوشنبه 11 تير 1403 شمسی /7/1/2024 7:24:10 AM
  • گروه مطلب:| خبر| صنعت| فارسی|
  • کد مطلب:53339
  • زمان انتشار:دوشنبه 30 آبان 1401-12:25
  • کاربر:

سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از اعلام آمادگی ۸ شرکت چینی‌ برای ساخت ترمینال جدید این فرودگاه خبر داد و گفت: ۳ میلیارد یورو پروژه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تعریف شده است.
اعلام آمادگی ۸ شرکت چینی‌ برای ساخت ترمینال جدید شهر فرودگاهی امام (ره)

به گزارش اقتصادنامه به نقل از تسنیم، سعید چلندری در نشست خبری و در آستانه تاسیس شهر فرودگاهی حضرت امام (ره) با اشاره به این‌که مطالعات فرودگاه امام از سال ۱۳۴۷ شروع شد و با وجود فراز و نشیب‌های زیاد در آن سال‌ها، نهایتا در سال ۸۴ بحث فرودگاه به اتمام رسید و راه اندازی شد. از سال ۸۴ تا ۱۳۹۳ در فرودگاه یک سری فعالیت‌ها در حوزه هوانوردی انجام داد. یک ترمینال حدود ۸۰ هزار متری و امکانات پروازی برای آن ساخته شده بود.

۲۲ ماه از عدم انتشار عملکرد شهر فرودگاهی گذشت

وی افزود: به دلیل مشکلات و محدودیت‌ها در فرودگاه امام، دولت یازدهم (اواخر سال ۹۳) تصمیم گرفت این فرودگاه به اولین شهر فرودگاهی تبدیل شد. بلافاصله اقدامات زیربنایی خوبی در فرودگاه انجام شد. منطقه آزاد نیز سال ۱۳۹۸ عملیاتی شد و عملا یک سری فعالیت‌های دیگری را در شهر فرودگاهی آغاز کردیم.

وی با بیان این‌که عمده فعالیت‌ها با توجه به استقرار دولت سیزدهم طی یک سال و چند ماه اخیر آغاز شده است،‌ ادامه داد: با توجه به اقدامات انجام شده امروز اعلام می‌کنم شهر فرودگاهی امام (ره) ۱۵ پروژه به ارزش حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است. از این تعداد ۲۱۲۰ میلیارد تومان توسط شهر فرودگاهی امام تامین اعتبار می‌شود و حدود ۸۷۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

وی با اعلام این‌که ۱۸ پروژه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده شده که ارزش سرمایه‌گذاری آن حدود ۳ میلیارد یورو است، افزود: از این تعداد ۱۳ پروژه در محدوده شهر فرودگاهی امام خمینی قرار دارد که به‌زودی فراخوان آنها انجام می‌شود. یکی از پروژه‌ها، ترمینال ۴۱۰ هزار متری فرودگاه حضرت امام (ترمینال شماره ۳) است که برای این پروژه ۸ شرکت چینی و ۴ شرکت داخلی برای این پروژه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با تاکید بر این‌که تا پایان سال بحث ترمینال ۴۱۰ هزار مترمربعی را به مرحله تفاهمنامه یا امضای قرارداد برسد، گفت: این ترمینال یک ترمینال ترکیبی است؛‌در فرودگاه ایرلاین‌های داخلی زمانی که پرواز دارند، باید خالی به مهرآباد برگردند و یک پرواز انجام دهد که این برای ایرلاین‌ها مقرون به‌صرفه نیست. همزمان پروازهای داخلی و هم پروازهای خارجی را از این ترمینال انجام دهیم. این مسئله در اکثر فرودگاه‌های خارجی مرسوم است اگر این اتفاق بیفتد بخش قابل ملاحظه‌ای از مشکلات ایرلاین‌ها برطرف می‌شود.

سرپرست شهر فرودگاهی حضرت امام (ره) با بیان " بر اساس اسناد بالادستی شهر فرودگاهی مقدمه‌ای برای توسعه صنعت هوانوردی است" اضافه کرد: ۴ شهر در کشور به‌عنوان شهر لجستیکی انتخاب شده‌اند که شهر فرودگاهی امام یکی از این شهرهاست.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین