يکشنبه 4 آذر 1403 شمسی /11/24/2024 1:38:01 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:58580
  • زمان انتشار:پنجشنبه 8 دی 1401-19:25
  • کاربر:.

جلسه افتتاحیه ارزیابی جایزه تعالی سازمانی شرکت فولاد خوزستان با حضور گروهی ۶ نفره به سرپرستی داود ادایی ارزیاب ارشد و ریاست امین ابراهیمی مدیرعامل و حضور جمعی از قائم‌مقامان، معاونان و مدیران ارشد شرکت فولاد خوزستان انجام شد.
برگزاری جلسه افتتاحیه ارزیابی جایزه تعالی سازمانی شرکت فولاد خوزستان
به گزارش اقتصادنامه، اهداف جایزه ملی تعالی سازمانی، ایجاد فضای رقابتی برای تعالی سازمان‌ها، ایجاد فضای مناسب برای تبادل تجربه‌های موفق و تشویق سازمان‌ها برای انجام خود ارزیابی را شامل می‌شود.
داود ادایی ارزیاب ارشد گروه ارزیابان در این مراسم گفت: ارزیابی فضای رقابتی است که شرکت‌ها را در مسیر پیشرفت قرار می‌دهد. فضای رقابتی تا ۱۰ سال گذشته کوچک بوده اما امروزه این موضوع گسترده شده و بحث اسکوپ را ایجاد نموده است. دیگر فضای رقابتی، یک فضای رقابتی میان اکوسیستم‌ها می باشد. در این فضا، همکاری، تلاش، سرعت و دقت مدنظر می‌باشد. یک سیستم زنده، حیات و روح در سازمان می دمد. در این اکوسیستم، یادگیری، دست‌گیری و کلی نگری مدنظر می‌باشد.

وی افزود: مدل‌های تعالی سازمانی ۱۴۰۰ تفاو‌هایی با گذشته دارد. مزیت با یکپارچگی افقی، همچون هماهنگی، انسجام و روابط بین فرآیندی اتفاق می‌افتد. ارزیابی و ممیزی کاملاً با هم تفاوت دارند. تعالی برتری عملیاتی نبوده و فاصله و پتانسیل نرم برای رسیدن به چشم‌انداز سازمان است.

ادایی در ادامه اظهار داشت: در فضای جدید رفتار و فضای سازمانی ارزیابی می شود. در ارزیابی، فضاهای همدلی، اثربخشی و همکاری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ادایی در پایان درباره اهداف بازدید میدانی گفت: درک بهتر و عینی تر از فضای سازمانی، تصدیق آن‌چه در اظهارنامه سازمان مشاهده شده است و شفاف کردن آن‌چه در اظهارنامه سازمان مبهم است. بررسی جاری سازی رویکردها، دسترسی به اطلاعات جدید، بررسی و تحلیل نکات کلیدی، رسیدن به امتیاز نهایی، تهیه گزارش بازخورد مفید برای سازمان از اهداف یک ارزیابی می‌باشد.

امین ابراهیمی مدیر عامل فولاد خوزستان در این جلسه گفت: فولاد خوزستان با تولید ۳/۸ میلیون تن و با ارزآوری ۱/۴ میلیارد دلاری، شرکتی تاثیرگذار در اقتصاد کشور و استان می‌باشد. مهم ترین داشته این شرکت، نیروی انسانی باتجربه و متخصص است.

ابراهیمی با اشاره به چالش انرژی اظهار داشت: مهم ترین چالشی که شرکت درگیر آن است، تامین انرژی می‌باشد. علی رغم مصارف کم انرژی در کشور از سوی شرکت‌های فولادی، محدودیت مصرف انرژی برای شرکت‌های فولادی در اولویت می‌باشد. در سال گذشته و جاری کمبود برق و گاز بر تولید شرکت، تاثیر منفی داشته است.

ابراهیمی با اشاره به پیشتاز بودن شرکت فولاد خوزستان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، اشتغال‌زایی و باشگاه‌داری گفت: این شرکت همواره با توجه به ارزش‌های تعالی سازمانی، اقدامات فراوانی در این حوزه ها انجام داده است. اختصاص بودجه ی به مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد تومان در خصوص محیط زیست، اشتغال ۵۰۰ جوان نخبه خوزستانی در آزمون اخیر فولاد خوزستان و ساخت ورزشگاه شهدای فولاد و توجه ویژه به ورزش و تیم داری بخشی از این خدمات گسترده در حوزه مسئولیت های اجتماعی است.

جلسه افتتاحیه ۳ دی‌ماه ۱۴۰۱ در سالن کنفرانس ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

آخرین عناوین