به گزارش اقتصادنامه به نقل از روابط عمومی فولاد خوزستان، داود ادایی ارزیاب ارشد تعالی سازمانی گفت: ارزیابی، یک فرآیند صفر و یک نبوده و یک طیف میان کمینه و بیشینه تعالی را شامل میشود. تعالی تا تحقق چشمانداز قابل پیشرفت است. تعالی در محیط کار اگر نهادینه شود، نیروی بالقوه کارکنان به بالفعل تبدیل میشود.
ادایی افزود: یکی از مهمترین عملکردها، انتقال دیدگاه مدیران به زیر مجموعه، قدرت بیان، دانش، داستان گویی و اطلاعرسانی درست به لایه های پایینی سازمان در اقناعسازی کارکنان است. تفکرات خارج از چارچوب، هم آفرینی، استانداردهای ایزو، شرکت در فرآیند جایزه تعالی، ارزیابی های سطح بلوغ، پایش شاخصها، طراحی سیستمهای اطلاعاتی در لایههای مختلف جزو نکات مثبت شرکت فولاد خوزستان است.
وی ادامه داد: شرکت فولاد خوزستان با اجرای ۱۳۰ پروژه محیط زیستی در حوزه مسئولیتهای اجتماعی موفق عمل نموده است. استفاده از رویکردهای بلوغ و مدل تعالی نت و در نظر گرفتن تمامی اجزای نت در یک چارچوب گزارشدهی پایداری از نکات مهم در حوزه مسئولیتهای اجتماعی است.
محمد نیکوکار قائم مقام مدیرعامل در امور بهرهبرداری و توسعه در این جلسه گفت: هدف این شرکت از مورد ارزیابی قرار گفتن، بهبودی و قرار گرفتن در مسیر تعالی سازمان است.
وی افزود: چالشها همیشه هستند، لیکن با تدوین راهحل مناسب، می توان چالش ها را برطرف کرد. روحیه ی همیاری و وحدت و همبستگی کارکنان در تمامی رده های سازمانی یکی از راه های رفع چالش هاست.
نیکوکار در پایان اظهار داشت: تخصص، تعهد، دلسوزی و حرکت مطابق با استراتژی سازمان از دیگر ویژگی های کارکنان فولاد خوزستان است. امیدواریم با این نگاه شاهد موفقیت های روزافزون این مجموعه باشیم.
مطالب مرتبط