وی با بیان اینکه در وزارت نفت در مسیر اجرایی آییننامه تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی تکالیفی همچون فرآیند بازآرایی وظایف، ساختار و مأموریتهای اجزایی که در زیستبوم فناوری و نوآوری وزارت نفت دخیلاند، قرار داریم، تصریح کرد: در کنار سیاستگذاری در بخشهای عرضه و تقاضای حوزه پژوهش و فناوری، تجاریسازی در ساختارهای حاکمیتی نیز پیگیری شده است.
مدیرکل امور پژوهش وزارت نفت با اشاره به برگزاری کنفرانس مدیریت دانشبنیان (پتروتک) در صنعت نفت در اواخر آذرماه امسال گفت: در این کنفرانس جایزه ویژه مدیریت صنعت نفت به مدیران برگزیده این صنعت اهدا خواهد شد. همانطور که میدانید برای عملیاتی شدن دستاوردهای دانشبنیان صنعت نفت نیازمند خطرپذیری مدیران هستیم، از این رو این جایزه به مدیرانی تعلق خواهد گرفت که خطرپذیری بیشتری را در زمینه بهکارگیری فناوریهای داخلی داشته باشند.
چهاردولی از تدوین و ابلاغ سند جهتگیریهای کلان و سیاستهای پژوهش و فناوری وزارت نفت خبر داد و گفت: بهزودی سند توسعه فناوریهای اولویتدار صنعت نفت که هماکنون در حال تدوین است، رونمایی و ابلاغ خواهد شد.
به گزارش شانا، نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانشبنیان در صنعت نفت با رویکرد چالشها و فرصتها ۲۲ تا ۲۴ آذرماه امسال در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.
این رویداد با هدف جهتدهی شرکتهای دانشبنیان به سمت نیازهای صنعت نفت، آشنایی با دانش و فناوری روزآمد این حوزه، بررسی فرصتها و چالشهای شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و بررسی روشهای تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و... برگزار میشود.
مدیریت نوآوری و توسعه محصولات جدید مورد نیاز صنعت نفت، آموزش در حوزه مدیریت فناوری مرتبط با صنعت نفت، چالشها و فرصتهای شرکتهای دانشبنیان در بورس، شیوههای همکاری مناطق آزاد برای شرکتهای دانش بنیان برای انتقال مهارت به صنعت نفت و... از جمله محورهای نخستین کنفرانس مدیریت فناوری محصولات دانشبنیان در صنعت نفت است.