وی افزود: شاخصهای اچاسئی در مجموعه وزارت نفت و مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی رو به بهبود است و روند ما در یک بازه زمانی ۱۵ ساله کاهشی است، اما این نقطه مطلوب نیست.
مدیرکل اچاسئی وزارت نفت ادامه داد: شعار تولید ایمن و پایدار در مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی به این معناست که در پروژههای نو باید تغییر نگرش و بازنگری انجام شود و مخاطرهها و مدیریت ریسک داشته باشیم.
انصاری افزود: برای رسیدن به شکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در ردههای جهانی باید تغییرات ذهنی خود را راهبری کنیم، اگر سازوکار بازبینی ایمنی پیش از راهاندازی (PSSR) به خوبی انجام شود و آن را سرلوحه راهاندازی پروژهها قراردهیم روند حوادث به سمت صفر پیش میرود.
وی تأکید کرد: در حلقه بازبینی ایمنی پیش از راهاندازی، بهداشت، ایمنی و محیط زیست یک حلقه از آن است و مهندسی فرآیند، ابزار دقیق و ... را هم شامل می شود، در این زمینه مدیران باید درباره مسائل حوزه اچاسئی گوش شنوا داشته باشند و در راهاندازیها به مدیریت ریسک توجه کنند.
مدیرکل اچاسئی وزارت نفت با بیان اینکه چهار گزینه در عوامل حوادث صنایع بزرگ نفتی دخیل هستند، ادامه داد: نقص در سرپرستی، آموزش، صلاحیت و مدیریت ریسک ،شناسایی مخاطرهها و نبود پایش مؤثر بر فرآیندهها از گزینههایی است که در گزارشها باید به آنها دقت کرد.
انصاری تأکید کرد: ایمنی در مقابل تولید نیست و برای تأسیسات هزینه ندارد بلکه در کنار تولید است و باید نگرشها در این زمینه تغییر کند.