وی در این بازدید گفت: یکی از عوامل کارایی انسانی، تأمین غذای سالم وکافی است از این رو نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایههای بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز بیماریهای مختلف و جلوگیری از اتلاف مواد غذایی محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران افزود: برای رسیدن به این هدف لزوم تطبیق انبارهای نگهداری مواد غذایی با اصول استاندارد ضروری است.
اسدروز ادامه داد: با توجه به سلامت جسم و ذهن کارمندان، تغذیه سالم میتواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش خستگی و کاهش مشکلات جسمانی شود سرانجام افزایش رضایت و بهبود عملکرد کارکنان، همچنین افزایش بازدهی را بهدنبال خواهد داشت.
وی تأکید کرد: سلامت و بهداشت کارکنان با افزایش بهرهوری سازمانی ارتباط مستقیم دارد. از همین رو باید برای ارتقای سلامت این عزیزان استانداردهای مربوط رعایت شود.