اقتصادنامه: ما ققنوس هایی هستیم که از خاکستر برآمدیم... این توصیف یکی از مهمانان برنامه یکشنبه شب ماه عسل بود درباره خودشان٬ درباره مردم قلعه گنج. شهرستانی در جنوب استان کرمان که با کمک های بنیاد علوی توانمند شدند٬ کارآفرین شدند و صنایع کوچک راه انداختند و حالا سیمرغهای آسمان اقتصاد مقاومتی هستند.
سال ۹۲ بود که پای بنیاد علوی به شهرستان قلعه گنج باز شد٬ جایی که فقر٬ بی سوادی و بیکاری داشت ریشه زندگی را می خشکاند سرزمینی با گنج های پنهان که پیدا شدنش نیازمند یک راهنما بود.
یکی دیگر از مهمان های قلعه گنجی برنامه ماه عسل می گفت: ما به چند شب غذا نخوردن عادت داشتیم٬ ثروتمندان منطقه از نظر ما آنهایی بودند که می توانستند هر شب غذا بخورند.
حکایت حضور بنیاد علوی در قلعه گنج از جایی شروع شد که پنج سال پیش یک نفر از اهالی منطقه دادخواهی و بی پناهی اش برد برای بنیاد علوی و کمک خواست. با مسوولین بنیاد اما اگر صحبت کنید متوجه می شوید که آنها جز اینکه از ظرفیت های بی شمار موجود در منطقه به نفع اهالی اش بهره ببرند کار بزرگتری نکردند و این همان چیزی است که اهالی اقتصاد از آن به نام توانمدسازی یاد می کنند. بنیاد علوی با بهره گیری تمام و کمال از ظرفیت های منطقه، توانمند سازی و حمایت از کارآفرینهای قلعه گنجی گامی بزرگ در راستای تبدیل قلعه گنج از یک منطقه محروم به یک منطقه توانمند اقتصادی با صنایعی کوچک اما پرشمار برداشت.
مطالب مرتبط