به گزارش اقتصادنامه به نقل از کریپتوکارنسی، مایلز دویچر معتقد است که بازارهای رمزنگاری، به ویژه بیتکوین و آلتکوینهای با ارزش بالا، با موقعیتی بحثبرانگیز در اقتصاد کلان، عدم قطعیت نظارتی و «بازگشایی» گسترده برخی از توکنهای محبوب دست و پنجه نرم خواهند کرد.
او در چشمانداز بازار خود میگوید که در ماه سپتامبر ۲۰۲۳، بازار بیتفاوت و ملالآور بیتکوین باید با عرضه قابلتوجه اضافه دست و پنجه نرم کند که با تاخیر در صدور احکام صندوق قابل معامله در بورس بیتکوین (ETF) تقویت میشود، این مورد میتواند مشکلات بزرگی برای گاوها ایجاد کند.
همانطور که تحلیلگران بارها متوجه شدند، سالهای متمادی است که ماه سپتامبر برای دارندگان بیتکوین دردسر ایجاد کرده است و در سال ۲۰۲۳، علاوه بر خستگی بازار، معاملهگران باید منتظر عرضه بیتکوین و بسیاری دیگر از ارزهای رمزنگاری شده توسط مجریان قانون ایالاتمتحده از صرافی سقوط کرده اف تی ایکس باشند. همچنین، بسیاری از بازگشاییهای عظیم، ازجمله ایپ کوین و... قرار است در ماه سپتامبر انجام شوند.
در شرایط دیگر، بازارها به راحتی این «دیوارهای فروش» بالقوه را در جفتهای آلتکوین با ارزش بالا جذب میکنند اما در اوایل سهماهه چهارم سال ۲۰۲۳، وضعیت برای گاوها بسیار خطرناک به نظر میرسد.
در شرایط عادی بازار، این فشار فروش به راحتی جذب میشود اما در این محیط با نقدینگی کم، آن حجمی که قبلا روی قیمت وجود داشت، نخواهد بود؛ بنابراین در غیاب علاقه مجدد از سوی فعالان بازار (احتمالا از طریق توسعه ETF) باید محتاط باشیم.
طول عمر کوتاه پمپ بیتکوین که با پیروزی در دادگاه گری اسکیل ایجاد شد، بهترین شاخص بیتفاوتی بازار از نظر دویچر محسوب میشود اما این خوشی تنها به مدت دو روز ادامه داشت تا اینکه قیمت بیتکوین به سطوحی بازگشت که از اواسط ژوئن مشاهده نشده بود.
علاوه بر کاتالیزورهای «کریپتو بومی»، دویچر توصیه میکند که محرکهای اقتصاد کلان آینده را از نزدیک تماشا کنید. به عنوان مثال، وی توصیه میکند که بر روی انتشار شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) در ۱۳ سپتامبر و جلسه کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) در ۲۰ سپتامبر تمرکز کنید، معمولا هر دو شاخص بر قیمت بیتکوین و آلتکوینهای اصلی در هر جهت تاثیر میگذارند.
در عین حال، چشمانداز این تحلیلگر خوشبینی محتاطانهای را نیز نشان میدهد؛ وی پیشبینی میکند که خریداران علاقهمند به انباشت بیتکوین در سطح معینی خواهند بود. هر دو سطح ۲۵هزار دلار و ۲۳هزار دلار، سطوح علاقه به نظر میرسند اما پایین آمدن ارزش بیتکوین نیز برای وی شگفتانگیز نیست.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۱.۰۴ تریلیون دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۲۲ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۴۸.۳۲ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیتکوین بوده که در یک روز ۰.۰۵ درصد افزایش داشته است.
حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰.۵۹ میلیارد دلار است که ۳۹.۷۸ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۲.۰۱ میلیارد دلار است که ۹.۷۷ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال بوده و حجم تمام سکههای پایدار اکنون ۱۸.۹۲ میلیارد دلار است که ۹۱.۸۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل میدهد.
بهروزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۹ دقیقه به وقت شرقی)
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
۱- بیتکوین
قیمت: ۲۵ هزار و ۸۷۲.۶۳ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۵۳ درصد کاهش
۲- اتریوم
قیمت: ۱۶۳۶.۳۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۰ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۶۶ درصد کاهش
۳- تتر
قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۴ درصد افزایش
۴- بایننس کوین
قیمت: ۲۱۴.۱۵ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۸ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۹۴ درصد کاهش
۵- ریپل
قیمت: ۰.۵۰۱۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۷۷ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۴.۵۶ درصد کاهش
۶- یو اس دی کوین
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش
۷ - دوج کوین
قیمت: ۰.۰۶۳۵۶ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۱۸ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۱۳ درصد افزایش
۸- کاردانو
قیمت: ۰.۲۵۵۵ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۴ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۰۶ درصد کاهش
۹- سولانا
قیمت: ۱۹.۵۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۴ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۵۷ درصد کاهش
۱۰ - پولکا دوت
قیمت: ۴.۲۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۱۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۳۲ درصد کاهش
منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست