به گزارش اقتصادنامه، سنگآهن دانهبندی این شرکت، درمعادن باباعلی، گلالی و مجموعه معادن شهرک و کورکوره در استانهای همدان و کردستان تولید میشود. محصول سنگآهن دانهبندی معادن با مشخصات کیفی مطلوب بهعنوان خوراک مصرفی کارخانجات کنسانترهسازی صبانور مورد استفاده قرارمیگیرد. مجموعه معدنی و صنعتی صبانور دارای دو کارخانه کنسانترهسازی و گندلهسازی در استان همدان است و زنجیره تولید در این استان از مرحله تولید سنگآهن دانهبندی تا تولید کنسانتره آهن و نهایتا گندله آهن بصورت پیوسته فعال می باشد. محصول گندله با ویژگیهای کیفی مطلوب بهعنوان خوراک مصرفی کارخانجات فولاد کشور به مصرف میرسد.<div >
همچنین زنجیره تولید این مجموعه معدنی در استان کردستان از مرحله تولید سنگآهن دانهبندی و مصرف آن بهعنوان خوراک کارخانه کنسانترهسازی فعال است. برنامه راهاندازی کارخانه گندلهسازی بیجار و سایر پروژههای این مجموعه در مراحل تکمیلی زنجیره قراردارد. برنامه افزایش ظرفیت تولید کارخانجات صبانور نیز با جدیت دنبال میشود.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور مالکیت، راهاندازی و بهرهبرداری از کارخانه گندله سازی کردستان با ظرفیت ١میلیون تن در سال را در سال ١٣٩٨ به شرکت صبا امید غرب خاورمیانه منتقل کرده است. ٧٠ درصد سهام شرکت مذکور متعلق به شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور و ٣٠ درصد نیز متعلق به دیگر زیرمجموعه «ومعادن» یعنی شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات است.
در لینک زیر تحلیل کارگزاری صبا تأمین را با عنوان «بررسی صنعت استخراج سنگآهن و شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور» میخوانید. برای دسترسی روی لینک زیر کلیک کنید:
https://mmdic.ir/wp-content/uploads/2023/07/%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1.pdf
بررسی صنعت استخراج سنگ آهن و شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور
مطالب مرتبط