شنبه 3 آذر 1403 شمسی /11/23/2024 3:30:29 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:79004
  • زمان انتشار:سه شنبه 22 اسفند 1402-9:53
  • کاربر:
در هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی؛

در فرایند ارزیابی هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی، طرح «تیغه سکسیونر ترانس کوره» از شرکت فولاد هرمزگان با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته و کسب امتیاز لازم، به عنوان نوآوری برتر ایرانی در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد.
تندیس زرین طرح برتر به شرکت فولاد هرمزگان رسید

به گزارش اقتصادنامه به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، مراسم پایانی هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی با حضور سید محمد موسوی معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت، محمد صادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، روسای دانشگاه‌ها، شرکت‌های بزرگ حوزه معدن و صنایع معدنی و فولادی در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

لازم به ذکر است که هدف از برگزاری هشتمین دوره جشنواره شناسایی، انتخاب، ممیزی و احراز برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرآیند و نوآوری در کسب ‌و کار، زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران حوزه صنعت و کسب‌ و کار بود. همچنین شناخت نقاط قوت و قابل بهبود، نهادینه کردن و بلوغ فرآیندهای نوآوری در شرکت‌های ایرانی از دیگر اهداف این جشنواره به حساب می‌آید. همچنین جایگاه و اثرگذاری ویژه نوآوری‌های منتخب، تمرکز بر نوآوری‌های مشتری‌محور و تمرکز بر محتوای بومی نوآوری‌ها جزو رویکردهای اساسی جشنواره به شمار می‌رود.

در این جشنواره طرح «تیغه سکسیونر ترانس کوره» از شرکت فولاد هرمزگان با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته و کسب امتیاز لازم به عنوان نوآوری برتر ایرانی در سال ۱۴۰۲ انتخاب شده است. در این رابطه باید گفت تیغه سکسیونر ترانس کوره جزو قطعات حساس و استراتژیک فولاد هرمزگان به شمار می‌رود و عدم عملکرد یا خراب شدن آن باعث توقف مستقیم کوره‌های پاتیلی می‌شود. پیش از این قطعه مذکور از کشور آلمان تامین می‌شد و تامین آن به دلیل تحریم‌ها عملا امکان‌پذیر نبود. همین امر فولاد هرمزگان را بر آن داشت که ساخت این قطعه را در داخل از کشور و به دست صنعتگران داخلی انجام دهد. در این راستا طی مراحل فنی و مهندسی معکوس و شناسایی سازندگان توانمند، ساخت آن در دی ماه سال ۱۳۹۹ شروع شد و تمامی بازرسی‌ها و آزمایش‌های حین ساخت را با سازنده به نتیجه رساند. در نهایت در خرداد ماه سال ۱۴۰۰ تست‌های نهایی جریان اتصال کوتاه و دمای قطعه در جریان نامی، طبق استاندارد توسط آزمایشگاه جهاد دانشگاهی این قطعه از نظر اطمینان عملکرد مورد تائید قرار گرفت و تحویل بهره‌بردار جهت نصب در اتاق ترانس کوره شد که طی مدت مورد استفاده و بازرسی‌های به عمل آمده توسط واحد تعمیرات کلید زیر مجموعه واحد انرژی این قطعه همچنان از عملکرد قابل قبولی برخوردار است. به این ترتیب طرح در هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی موفق به کسب تندیس زرین و گواهینامه نوآوری برتر شد.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین