جمعه 2 آذر 1403 شمسی /11/22/2024 10:48:43 PM
  • گروه مطلب:| خبر| بورس| فارسی|
  • کد مطلب:79551
  • زمان انتشار:شنبه 1 ارديبهشت 1403-17:53
  • کاربر:
معاملات ۱۶ روز کاری فروردین ماه ۱۴۰۳ بررسی شد

بازار دوم فرابورس ایران با ارزش ۹۹۲ هزار میلیارد تومانی و در اختیار گرفتن سهم ۴۱ درصدی ارزش کل بازار، رتبه نخست ارزش بازاری فرابورس را در آخرین روز کاری فروردین‌ماه به خود اختصاص داد.
۴۱ درصد از ارزش کل بازارهای فرابورس در اختیار بازار دوم

به گزارش اقتصادنامه به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، ارزش بازارهای فرابورس ایران در انتهای فروردین‌ماه جاری بیش از ۲.۴ میلیون میلیارد تومان بود که بازار دوم، بیشترین سهم را از نظر ارزش بازاری در اختیار گرفت.

بررسی آمار معاملات فروردین‌ماه ۱۴۰۳ حاکی از جابه‌جایی ۹۰ میلیارد ورقه بهادار به ارزش بیش از ۹۶۴ هزار میلیارد تومان طی ۱۶ روز کاری در بازارهای فرابورس ایران است.

در میان بازارهای سهامی، بازار اول با ثبت معاملات ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی از نظر ارزش معاملاتی، اول شد.

بازار دوم نیز به لحاظ ارزش معاملات ماهانه در جایگاه دوم ایستاد و میزبان معامله ۷ میلیارد و ۷۲۵ میلیون سهم به ارزش ۶ هزار و ۶۱۹ میلیارد تومان بود.

معامله‌گران در بازار پایه نیز اقدام به جابه‌جایی ۱۷ میلیارد و ۱۳۸ میلیون سهم کردند که این حجم از مبادلات، ارزش ۵ هزار و ۸۳۱ میلیارد تومانی را رقم زد.

از سوی دیگر در بازار ابزارهای مشتقه شاهد معاملاتی به ارزش ۱۱۳ میلیارد تومان بودیم و در بازار نوآفرین نیز مبادلات ۱۸ میلیارد تومانی طی فروردین‌ماه به ثبت رسید.

شاخص کل فرابورس ایران نیز با افت ۲.۹ درصدی نسبت به ماه گذشته، در سطح ۲۴ هزار و ۶۱۵ واحدی قرار گرفت.

رصد بازار ابزارهای نوین مالی

در سمت دیگر بازار مجموع ارزش معاملات اوراق مالی اسلامی، اوراق تسهیلات مسکن و صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بازار ابزار‌های نوین مالی طی ۱۶ روز کاری فروردین‌ماه، به بیش از ۹۴۲ هزار و ۹۱۹ میلیارد تومان رسید که این میزان از ارزش در دادو‌ستد ۴۹ میلیارد و ۳۳۶ ورقه میلیون ورقه رقم خورد.


رصد صنایع پیشرو معاملات نیز نشان می‌دهد که ارزش معاملات خرد بازار سهام و اختیار سهام در انتهای فروردین‌ماه به ۱۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده که سه گروه استخراج کانه‌ها، انبوه‌سازی و رایانه، سه رتبه برتر معاملات خرد را در اختیار گرفته‌اند.

بدین ترتیب گروه استخراج کانه‌های فلزی، ۱۰ درصد و گروه انبوه‌سازی، املاک و مستغلات ۸ درصد از ارزش کل معاملات را به خود اختصاص دادند. سهم گروه رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن نیز ۷.۸ درصد بود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین