به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایرنا، محمدحسین طاهری اظهار داشت: در پی تلاشهای کارشناسان استاندارد استان تهران، تا کنون و در راستای تحقق اهداف توسعه صنعت حلال، ۲۷۰ نشان حلال به فرآوردههای غذایی و آرایشی در استان تهران اعطا شده است.
بر اساس تبصره ۲ بند ۱ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تنها مرجع رسمی صدور نشان حلال سازمان ملی استاندارد ایران بوده و صدور این نشان توسط سایر ارگانها و نهادهای دولتی و غیردولتی وجاهت قانونی ندارد.
همچنین، سازمان ملی استاندارد ایران، در بسته تحولی خدمت در سال گذشته، جهت تسهیل در صدور نشان حلال برای واحدهای تولیدی صنعت غذا در کشور، دستورالعملی را تدوین و به ادارات کل استانی ابلاغ کرد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست