به گزارش اقتصادنامه به نقل از مهر، سیدمجتبی خیامنکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در بازدید رئیس جهاد دانشگاهی و هیأت همراه از مؤسسات وابسته به سازمان تات، تعریف ۳ تا ۴ پروژه مشترک در راستای اولویتهای بخش کشاورزی برای همکاری مشترک بین دو سازمان را مورد تاکید قرار داد و افزود: سازمان تات آمادگی حمایت از پایاننامههای پسادکترا که در خصوص مشکلات این بخش باشد، را دارد.
وی با اشاره به پیشبینی تولید ۲۰۰ هزار تن گوشت از دو نوع دام شتر و گاومیش در کشور، گفت: از تفاهمنامهها و طرحهای مشترک با سازمان جهاد دانشگاهی، در راستای رسیدن به این هدف استقبال میکنیم.
خیامنکویی با اشاره به وجوه مشترک بین سازمان تات و جهاد دانشگاهی تصریح کرد: انتظار میرود در راستای این بازدید طرحهای مشترکی در خصوص سلامت و امنیت غذایی پیگیری شده و اجرا شود.
حرکت به سوی دانش بنیان شدن و بهره وری
مشاور عالی سازمان تات نیز در این بازدید با اشاره به رویکرد متفاوت این سازمان در دولت سیزدهم گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اهتمام ویژه، دو هدف دانشبنیان شدن بخش کشاورزی و افزایش بهرهوری را در این دولت هدفگذاری کرده است.
محسن مردی از تولید ۴۰۰ میلیون دلاری در بخش سلامت کشاورزی توسط سازمان تات خبر داد و گفت: مهمترین وظیفه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشور، ارائه خدمات و فناوریهای نوین به مؤسسات مادری با اولویت کاهش خلأ، حداکثر سازی و پایداری تولید است.
استفاده از ظرفیتهای موجود
معاون پژوهش و فناوری سازمان تات نیز با بیان این که این سازمان، زنجیره کامل تولید، توسعه و انتقال دانش و فناوری را دارد، تقویت همکاری با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی ملی و بینالمللی را خواستار شد.
حسین جعفری با اشاره به این که نخستین تفاهمنامه مشترک بین سازمان تات و جهاد دانشگاهی در سال ۹۴ امضا شده است، بر بازنگری تفاهمنامههای قبلی، تشکیل دبیرخانه مشترک بین دو سازمان و استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای تجاریسازی دانش فنی مؤسسات تابعه تاکید کرد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست