به گزارش اقتصادنامه به نقل از "پیریت" در رابطه با رضا رحمانی یادآوری چند نکته حائز اهمیت است:
۱. رضا رحمانی کارنامه قابل قبولی در دوره دوساله مدیریت خود بر وزارت صمت نداشته و بههمین دلیل از سوی حسن روحانی برکنار شد.
۲. پس از برکناری، او در اقدامی غیر حرفهای با استفاده از سربرگ وزارت صمت نامهای سرگشاده نوشت و آنچه که در جلساتِ محرمانه و مراوداتِ دولت گذشته بود را لو داد و برخی از همکاران خود در هیات دولت را به کارشکنی و باج خواهی متهم کرد.
۳. فردی که نتواند جلوی عصبانیت و تکانشهای هیجانی خود را بگیرد نمیتواند در قامت یک دولتمرد دوباره به همکاری دعوت شود.
۴. وزارت صمت گزینهای ملی میخواهد نه قومیتی. بنابراین بهتر است فردی به عنوانِ وزیر صمت معرفی شود که منافع ملی برای او ارجحیت داشته باشد.
۵. رضا رحمانی در طول دو سالی که وزیر صمت بود نتوانست انتظاراتِ بخش تولید و تجارت را برآورده کند و بهخاطر ناتوانی در عمل به وعدههایی نظیرِ خصوصیسازی خودروسازان، خروج دولت از قیمتگذاری دستوری خودرو و عدم استفاده از افرادِ توانمند در ستاد وزارتخانه، برکنار شد.
۶. کمیسیونِ انتخابِ وزیرِ صمت در شورای راهبری، پس از ساعتها کار کارشناسی لیستی ۱۱ نفره را به عنوان وزیر صمت در اختیار محمدجواد ظریف قرار داد. اما در صورت انتخاب رحمانی از سوی مسعود پزشکیان به عنوان وزیر پیشنهادی صمت، عملا ابتکارِ انتخابِ وزرا از سوی شورای راهبری را زیر سووال خواهد برد.
۷. رحمانی امتحان خود را در این وزارتخانه پس داده و نتوانسته نمره قبولی از سوی دولتمردانِ وقت و فعالانِ بخشِ تولید و تجارت را بگیرد. از این رو معرفی دوباره او به عنوان وزیر صمت، بیاعتنایی رئیسجمهوری به نظر کارشناسان و جامعه صنعت، معدن و بازرگانی را بههمراه خواهد داشت.
پینوشت: "پیریت" نام یک کانیِ معدنیست که شباهتِ زیادی به طلا دارد اما طلا نیست. اهلِ فن به آن طلای بیخردان میگویند. با چنین فلسفهای که در نهادِ "پیریت" نهفته است، در این رسانه، سیاستگذاریها و تصمیمسازیهای نابخردانه را مورد نقد قرار میدهیم.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست