به گزارش اقتصادنامه به نقل از مهر، الهام ایمانیان، رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه «کشاورزی دانشبنیان و بهرهور بر مبنای حل چالشهای راهبردی و مسالهمحور»، گفت: در این رویداد سه روزه با برگزاری کارگاههای آموزشی، ورکشاپها و برنامههای مهارتمحور و هدایت و راهنمایی شرکتهای دانشبنیان و فناور، مسیر دانشبنیانسازی برای این شرکتها هموار خواهد شد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر امنیت غذایی به عنوان اولویت اصلی کشور، افزود: این رسالت تنها به دست نخبگان، پژوهشگران و اندیشمندان جوان محقق خواهد شد.
رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه امروزه در تمام کشورهای پیشرفته دنیا، اقتصاد به سمت دانشبنیانسازی، بهرهوری و فناورانه و نوآورانه بودن رفته است، افزود: در عصر حاضر، کشاورزی از حالت سنتی با یک نیروی کار، به یک اقتصاد دانشبنیان پیچیده و بسیار اثرگذار تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی متفاوت با سایر زیستبومهای فناورانه است، افزود: محصولات فناورانه پارکهای فناوری در حوزه شیمی، پتروشیمی یا پزشکی مخاطبان خاص خود را دارد ولی در زیستبوم وزارت جهاد کشاورزی، این فناوری و نوآوری باید در کلیه فارمها و مزارع کشاورزی گسترش پیدا کند.
ایمانیان با اشاره به جایگاه مرجعیت پارک علم و فناوری کشاورزی برای شرکتهای دانشبنیان و فناور، افزود: یکی از اهداف این رویداد تسهیلگری برای شرکتها و جمع کردن شبکه فناوران کشاورزی کشور و زیستبوم در کنار یکدیگر است.
وی با تاکید بر اهمیت گردش اقتصادی دانشبنیان در حوزه کشاورزی ادامه داد: پارک ملی علم و فناوری کشاورزی، به دنبال آن است تا از طریق روستاهای توسعه هدف و مزارع نوآوری، مدلهای نوآوری که میتواند کشاورزی سنتی ما را به یک کسب و کار نوآورانه و سودآور تبدیل کند، ارائه دهد.
رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳ دهکده فناورانه و نوآورانه تحت نظارت پارک ملی و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: برای رسیدن این تعداد به ۱۷ دهکده برنامهریزی کردهایم.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست