به گزارش اقتصادنامه، در این دیدار که با حضور قائممقام مدیرعامل در امور بهرهبرداری و توسعه و معاونان بهرهبرداری، منابع انسانی و امور اجتماعی، فناوری … و فروش و بازاریابی و مدیران HSE، محیطزیست، روابط عمومی و پروژههای زیستمحیطی شرکت فولاد خوزستان برگزار شد؛ زهرا سمائی معاون اداری پایش زیست محیطی سازمان حفاظت از محیطزیست کشور گفت: اهتمام بر اتمام طرح تور بادی شرکت فولاد خوزستان، پیشگیری اصولی از انتشار ریزگردهای صنعتی در محیط خواهد کرد.
وی افزود: حرکت صنایع، زمانی در مسیر توسعه پایدار خواهد بود که در کنار اقتصادی بودن پروژهها، نظم اجتماعی نیز تقویت شود و با حفظ حقوق نسلهای آینده، در حفظ محیطزیست کوشا باشند. داوود میرشکار مدیرکل سازمان حفاظت از محیطزیست استان خوزستان گفت: سازمان حفاظت از محیطزیست سعی خواهد کرد شرایطی را فراهم کند که شرکتهای تلاشگر در زمینه حفظ محیطزیست همچون فولادخوزستان حمایت شوند.
وی فعالیتهای این شرکت را در محافظت از محیطزیست ستودنی و برای سایر شرکتهای صنعتی قابل الگوسازی دانست و گفت: سعی خواهد شد که در اصلاح قانون، تلاش کنیم تا سلامت مردم در آینده با ارتباط بیشتر دانشبنیانها و شرکتهای صنعتی، بیشتر تحقق پیدا کند. میرشکار اظهار کرد: در آینده حمایتهای سازمان حفاظت از محیطزیست، شامل شرکتهایی خواهد شد که به دنبال کاهش آلایندهها و پسماندهای صنعتی باشند.
وی ابراز امیدواری کرد که با به پایان رسیدن طرحهای زیستمحیطی در دست اجرای شرکت فولاد خوزستان، این طرحها بهعنوان الگو در سایر استانها و کشور مورد توجه قرار گیرند.
علیرضا مخبر دزفولی قائممقام مدیرعامل در امور ستادی و مسوولیتهای اجتماعی نیز در این جلسه گفت: شرکت فولاد خوزستان با جمعیتی بالغ بر ۱۷هزار و ۵۰۰ نفر کارکنان تلاشگر و فرهیخته دومین تولیدکننده فولاد و صادرکننده اول در کشور است.
اختراع پزشک ایرانی!! بدون درد صاحب مو شوید!
وی با اشاره به چالشهای پیشروی این شرکت گفت: زمانی این شرکت، کاملا بیرون از محدوده شهر بود، اما اکنون با توسعه شهری، شرکت در محاصره شهر قرار گرفته و به دلیل این شرایط، هم در بحث توسعه شرکت با چالش جدی مواجهیم و هم به خاطر حفظ سلامت مردم و کارکنان از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۲هزار و۶۰۰ میلیارد تومان پروژههای زیست محیطی به منظور کاهش غبار و آلایندهها اجرا شده است.
مخبر دزفولی افزود: فعالیتهای شرکت فولاد خوزستان در اشتغالزایی و حفاظت از محیطزیست دارای ارزش ملی است؛ به عنوان مثال در سال گذشته با حضور رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی، پروژه زمزم ۳ به عنوان بزرگترین کارخانه تولید آهن اسفنجی در خاورمیانه با ظرفیت اسمی ۲ میلیون تن در سال افتتاح شد. همچنین ابر پروژه زیستمحیطی ویندفنسینگ یا توری باد در مساحت ۴۰ هکتاری با ارتفاع ۲۸ متر در حال انجام است و بنابر پیشبینی انجام شده و تا ۸۵درصد از بادبردگی مواد جلوگیری خواهد شد.
این پروژه ۸۵درصد پیشرفت داشته و ان شاءالله امسال افتتاح خواهد شد. این پروژه هم با این ابعاد در خاورمیانه بینظیر است.
قائممقام مدیرعامل با اشاره به قطع حاملهای انرژی در فصل تابستان و گاز در زمستان اظهار کرد: در تابستان سالجاری تولید شرکت در مواقعی به صفر رسید که اتفاقی بیسابقه است و خسارات مالی هنگفتی به شرکت وارد کرد ولی در دو بحث حفاظت از محیطزیست و مسوولیتهای اجتماعی مدیرعامل و هیاتمدیره شرکت ذرهای کوتاهی نکردند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست