جمعه 7 دی 1403 شمسی /12/27/2024 12:12:40 PM
  • گروه مطلب:| خبر| صنعت| فارسی|
  • کد مطلب:86832
  • زمان انتشار:جمعه 16 آذر 1403-20:17
  • کاربر:

در دو ماهه مهر و آبان ۱۴۰۳، شرکت فولاد خوزستان توانست تولید فولاد میانی خود (بیلت، بلوم و اسلب) را به رقم ۶۵۷،۲۳۶ تن برساند که این رقم از تولید چهار ماهه ابتدای خرداد تا انتهای شهریور سال جاری، که تنها ۵۴۲،۰۰۵ تن بود، بیشتر است. این جهش قابل توجه در تولید، پرسش‌هایی را درباره علل این افزایش مطرح می‌کند.
ویدیو: ۲ بزرگ‌تر از ۴! / حقایقی که حجم تولید فولاد خوزستان در مهر و آبان ۱۴۰۳ برای ما بازگو می‌کند!

به گزارش اقتصادنامه، مهم‌ترین عاملی که باعث این تفاوت شد، محدودیت‌های بی‌سابقه برق در چهار ماهه ابتدای خرداد تا انتهای شهریور سال ۱۴۰۳ است. در این دوره، فولاد خوزستان با محدودیت بی‌سابقه برق مواجه بود که این مسئله تاثیر مستقیمی بر روند تولید این شرکت داشت. در حالی که تولید فولاد خوزستان در چهار ماهه خرداد تا شهریور تحت تاثیر این مشکلات کاهش یافته بود، در دو ماه مهر و آبان شرایط تولید با تامین پایدار برق به وضعیت عادی بازگشت و این شرکت توانست تولید خود را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

در مجموع، فولاد خوزستان در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ موفق به تولید ۱،۲۳۰،۸۹۴ تن فولاد میانی شد. این در حالی است که تولید دو ماه مهر و آبان امسال این شرکت، معادل ۵۳.۴ درصد از کل تولید شش ماهه نخست سال بوده است. این آمار نشان‌دهنده رشد بسیار بالای تولید فولاد خوزستان در دو ماه اخیر است که قابل توجه است و نگاه ما را به تبعات مخرب محدودیت‌های برق در نیمه نخست امسال معطوف می‌کند.

اگر محدودیت‌های برق در فصل گرم سال ۱۴۰۳ وجود نمی‌داشت و فولاد خوزستان می‌توانست همچون دو ماه مهر و آبان تولید کند، تولید سالانه این شرکت به رقم ۳،۹۴۳،۴۱۶ تن می‌رسید. علاوه بر این، با توجه به اینکه ماه‌های نیمه اول سال ۳۱ روزه هستند، احتمالاً تولید فولاد خوزستان در صورت رفع محدودیت‌های انرژی به راحتی از مرز ۴ میلیون تن نیز عبور می‌کرد.

این تغییرات چشم گیر در تولید در شرایط پایداریِ تامین برق، نشان‌دهنده پتانسیل بالای فولاد خوزستان است. در صورتی که مشکلات مربوط به تامین انرژی برطرف شود، این شرکت قادر خواهد بود تا به سطوح تولیدِ به مراتب بالاتری دست یابد و فواید این امر به کل اقتصاد کشور خواهد رسید.

در واقع، تولید فولاد خوزستان در دو ماهه مهر و آبان ۱۴۰۳ به وضوح نشان‌دهنده توانمندی بالای این شرکت در شرایط بهینه است. اگر محدودیت‌های انرژی برطرف شود، این شرکت قادر خواهد بود به تولید سالانه‌ای بیش از ۴ میلیون تن (بیش از ظرفیت اسمی این شرکت) دست یابد که این موضوع می‌تواند تأثیرات مثبت قابل توجهی در بازار داخلی فولاد، درآمدهای ارزی حاصل از صادرات فولاد و در نهایت اقتصاد کشور داشته باشد.

برای مشاهده ویدئو بر روی لینک زیر کلیک کنید:

https://static0.donyayemadan.com/servev2/t5ismP9yWCHo/Gs50MIlva58,/VID_20241206_141919_606.mp4



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین