به گزارش اقتصادنامه، شرکت صنعتی معدنی گلگهر در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود و با هدف خدماترسانی بهتر به بیماران شهرستان سیرجان و جلوگیری از مهاجرت درمانی بیماران به سایر شهرستانها و استانهای کشور، بیمارستان فاطمهالزهرا را احداث کرده است.
بر پایه این گزارش بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی حضرت فاطمهالزهرا(سلام الله علیها) در زمینی به مساحت بیش از ۴۰ هزار متر مربع و با ۲۲ هزار متر مربع در ۶ طبقه احداث شده است.
این بیمارستان با گرایش ویژه قلب و با استفاده از بهترین برندهای تجهیزات پزشکی، درمانی و تشخیصی در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان احداث شده و خدمات تشخیصی و درمانی بیماریهای قلب به صورت تخصصی انجام میدهد و شامل ۱۰ بخش از جمله بیماریهای زنان، اطفال، جراحی عمومی و داخلی، قلب و آنژیوگرافی، سنگشکن، رادیولوژی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، جراحی و داخلی و مجهز به اتاق عمل هیبرید جراحی قلب و تجهیزات پزشکی روز دنیا و کلینیکهای تخصصی است.
پزشکان متخصص این بیمارستان شامل سه گروه بومی و مقیم، پزشکان متخصص شهرهای مجاور و در موارد خاص پزشکان سایر استانهاست.
به گزارش ایسنا، یکی از ویژگیهای بارز بیمارستان فاطمةالزهرای سیرجان حضور ۲۴ ساعته پزشک متخصص مقیم در بیمارستان و وجود سیستم چند کاربره برای استفاده از مشاوره پزشکان متخصص سایر مناطق کشور است.
برپایه این گزارش، این بیمارستان هم اکنون درجه یک را دارد و هدفگذاری آن رسیدن به گرید عالی در سال ۱۴۰۴ است.
حدود ۲۱ هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) گل گهر سیرجان توسط این شرکت صنعتی و معدنی هزینه شده است.
در بیمارستان فاطمةالزهرای سیرجان ۸۰۰ نفر نیروی پزشک، پرستار و کادر درمانی و خدمات را مشغول به کار هستند.
سرانه پرستار به تخت در این بیمارستان ۳.۳ درصد و نسبت متراژ به هر تحت ۱۷۱ متر مربع است.
گفتنی است، معاون پارلمانی رئیس جمهور و همراهان از بخشهای مختلف این بیمارستان بازدید کردند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست